Kádban pucérkodik Mihalik Enikő

Forrás: Instagram/ Mihalik Enikő -
pucérkodás Mihalik Enikő dögös kád farmer Ibiza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modellnek nagyon jól áll a farmer – főleg ha azon kívül más nincs is rajta.

Kezeivel takargatja magát Mihalik Enikő, aki egy szál farmerban pózol a fürdőkádban. A szexin vetkőző magyar modell, aki néhány napja még Ibizán nyaralt, a tőle megszokott dögös pózban mutatta meg magát.

Forrás: Instagram/ Mihalik Enikő

Így mutatnak a Victoria’s Secret bikinik átlagos nőkönhttp://www.life.hu/trend/20150625-igy-mutatnak-a-victoria-s-secret-bikinik-normalis-hetkoznapi-nokon-1.htmlÁtlagos nőkkel fotózták újra a híres Victoria’s Secret bikiniket a malibui strandon. A nők az eredeti pózokat utánozva álltak a kamera elé, és nagyon évezték.Trend--Hűha! Leesett az állunk dj Seherezádé új hajátólhttp://www.life.hu/trend/20150619-dj-seherezade-egykori-valo-vilag-lako-pirosra-festette-a-hajat.htmlA Való Világ 5. szériájának egykori játékosa megdöbbentő változáson ment keresztül: tűzpiros hajszínre váltott.Trend--Pasiknak csipke, meg ami kell - hordhatatlanok a jövő évi férfikollekciók?http://www.life.hu/trend/20150624-ferfidivat-2016-tavasz-nyar-sokkolo-trendek.htmlMúlt héten percekig csak pislogtunk, miután az elejétől a végéig megnéztük a Burberry divatbemutatóján készült fotókat a jövő évi kollekcióról. Legfőképp a pasiknak szánt csipkeruhák sokkolták a szépérzékünket, de azzal nyugtattuk magunkat, hogy extrém trendek mindig is voltak és lesznek. A milánói divathéten azóta több nagy márka is bemutatta, mivel készül 2016 tavaszára, a fotókat elnézve azonban nem vagyunk túl bizakodóak. TrendAFPÍgy sminkelheted magad Barbie babává - Lenyűgöző videóhttp://www.life.hu/trend/20150625-igy-sminkelheted-magad-barbie-babava-video.htmlIgazán észbontó videóra bukkantunk: egy lány lefilmezte, ahogyan Barbie babává sminkeli magát. TrendOrigoMi történt Cinthya Dictatorral? Megmagyarázhatatlan szettben feszíthttp://www.life.hu/trend/20150624-cinthya-dictator-furcsa-ruhaja-az-edzoteremben.htmlCinthya Dictator elkezdett izomtömeget növelni az Éden Hotel egykori szereplője segítségével. De a tornaruhája nem éppen klasszikus viselet...TrendOrigoSelena Gomez mellbimbói átszúrják a trikóját – Fotóhttp://www.life.hu/trend/20150624-selena-gomez-mellbimboi-atszurjak-a-trikojat-melltarto-nelkul-ment-az-utcara-new-yorkben.htmlA színész- és énekesnőt, Selena Gomezt New Yorkban kapták lencsevégre – a képek tanúsítják: a hölgy elfelejtett melltartót venni.TrendNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.