Elköltözik családjától Ben Affleck?

Forrás: AFP/Adrian Sanchez-Gonzalez -
költöztetés válás Ben Affleck Jennifer Garner otthon furgon autó szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A minap költöztető autók jelentek meg Jennifer Garner és Ben Affleck otthona előtt. Vajon tényleg a szakítás szélén áll Hollywood kedvenc házaspárja?

Hiába szeretné annyira a világ, hogy Jennifer Garner és Ben Affleck elváljon, a sztárpár egyik közeli forrása szerint ez nem fog megtörténni.

Forrás: AFP/Adrian Sanchez-Gonzalez

Mert, bár a minap egy költözető autó jelent meg Garner és Affleck közös kaliforniai otthona előtt, a pletykákkal ellentétben mégsem azért, mert a színész költözni készül a családi fészekből. A házaspár pusztán néhány szobájukat készül felújítani, ezek kiürítése miatt rendelték a furgonokat.

Egyébként pedig minden a lehető legnagyobb rendben van köztük, és mindketten egymásra és 3 közös gyermekükre igyekeznek koncentrálni ezen a nyáron. Ben és Jennifer ebben a hónapban, június 29-én fogja ünnepelni 10. házassági évfordulóját.

A 7 legkitartóbb hollywoodi álompár

Mi a leggyakoribb dolog Hollywoodban a pálmafa és a plasztikai műtétek után? A tönkrement celebkapcsolatok: Brad és Jen párosától Tom és Nicole (majd Katie) kettősén keresztül Cameron és Justin szakításáig - tele a padlás a széthullott álompárok csillogásának darabkáival. De azért akadnak kivételek - kattints ide értük!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.