Első modellszerződését készül aláírni Berki Krisztián és Hódi Pamela kislánya, Natasa Zselyke. A nagy hírt a magyar macsó tette közzé Facebook oldalán. 

Ahogyan azt már a Life.hu is többször megírta: Natasa Zselyke minden nappal egyre gyönyörűbb, és édesanyjával, Hódi Pameláva igazán stílusos párost alkotnak. Úgy tűnik, ez a modellügynökségeknek is feltűnt, hiszen Berki Krisztián kislánya most készül aláírni első modellszerződését. A nagy eseményről Natasa Zselyke nevében a következő szavakkal számolt be Facebook oldalán a magyar macsó: 

Forrás: Instagram/berkikrisztian

"Berki Natasa Zselyke vagyok, a berki kislánya. Szeretném veled megosztani hosszúranyult életem eddigi legnagyobb történését. Most figyuzz… Készülök aláírni első modellszerződésemet (...) Még sokan mondják, hogy nagyon pici vagyok, de már sokszor én mondom meg anyának és apának, hogy mit akarok felvenni. Nem veszek fel ám akármit. Szeretem a csillogós, virágos, zsinóros rucikat. Szerintem a habos-babos ruhácskákból kilógó apró kezek és lábak látványa minden szívet megolvaszt."