Ennyi maradt a szépség melleiből? Túltolta az edzést a sztármama

Forrás: Instagram/minttuvirtanen -
Forma-1 Kimi Räikkönen Minttu Virtanen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amíg Gisele Bündchen nyári fotója kapcsán szabadságot, egészséget és kiegyensúlyozottságot érzünk, addig Minttu Virtanen képének nézegetésekot inkább azt, hogy Kimi Raikkönen dögös kedvese bizony túlzásba vitte a fogyókúrát.

Ahogy arról korábban az Origo Forma-1-es rovata, a GP Hírek beszámolt, januárban apa lett Kimi Räikkönen, a Forma-1 világbajnoka. A büszke anyuka nem sokkal később meg is mutatta a gyermeküket, majd pedig komoly edzésbe kezdett. Mostanra viszont alig maradt valami az idomaiból:

Minttu Virtanen Forrás: Instagram/minttuvirtanen

Minttu közösségi oldalán rendszeresen tájékoztatja rajongóit, hogy áll az edzésben, mi azonban azt javasoljuk, kicsit vegyen vissza, mielőtt még teljesen elfogy.

Forrás: Instagram/minttuvirtanen
Nézd meg, mennyi ajak tapad egyszerre Zimány Linda testére!http://www.life.hu/trend/20150627-zimany-linda-glammodell-testere-egyszerre-sok-ajak-tapad.htmlLinda, aki nem fukarkodik, ha arról van szó, hogy dögös képeket kell elhelyeznie közösségi oldalán, most megint posztolt.Trend--Gisele Bündchen egyetlen fotón összefoglalta a nyarathttp://www.life.hu/trend/20150627-gisele-bundchen-modell-egyetlen-foton-osszefoglalta-a-nyarat.htmlA szépséges brazil modell, aki legutóbb csemetéiről és párjáról posztolt cuki fotót Apák napján, most megint alkotott. Egyetlen fényképre képes volt rátenni mindent, amivel jellemezni lehet kedvenc hónapunkat. Imádjuk!Trend--Mi történt Tolvai Reni hajával? Furi frizurával szelfizett az énekesnőhttp://www.life.hu/trend/20150626-mi-tortent-tolvai-reni-hajaval-furi-frizuraval-szelfizett-az-enekesno.htmlAzt már megszokhattuk, hogy Kállay-Saunders András barátnőjének külseje szinte mindig tökéletes, néha azonban meglep minket furcsaságokkal. Így most is.Trend--Régen nem láttunk ilyen szexi szelfit Tóth Gabitólhttp://www.life.hu/trend/20150626-toth-gabi-enekesno-dogos-szelfit-posztolt-reg-nem-lattunk-ilyen-szexit.htmlAz énekesnő nyilvános Instagram oldalán tett közzé egy fotót, amin különösen dögös. Vadító sminkben, dús ajkakkal, vadul néz. Imádjuk!Trend--Göndör fürtök, fura szemöldök: Mi történt Bradley Cooper exével?http://www.life.hu/trend/20150620-bradley-cooper-exe-suki-waterhouse-gondor-tincseket-es-vilagos-szemoldokot-kapott.htmlAz érdekes tekintetű modell, aki nemrég szakított a dögös Bradley Cooperrel, olyan furcsa árnyalatú szemöldököt kapott, hogy maga is meglepődött rajta. És akkor még hozzá jöttek a hullámos tincsek is...Trend--Elképesztő dolgot művelt a hajával Cserpes Laurahttp://www.life.hu/trend/20150619-cserpes-laura-enekesno-elkepeszto-dolgot-muvelt-a-hajaval.htmlA szépséges énekesnő, aki legutóbb új barátjával pózolt, ismét posztolt közösségi oldalára. Ezúttal különleges frizurát alkotott.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.