Nézd meg, mennyi ajak tapad egyszerre Zimány Linda testére!

Forrás: Instagram/Zimány Linda -
ruha Zimány Linda ajak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Linda, aki nem fukarkodik, ha arról van szó, hogy dögös képeket kell elhelyeznie közösségi oldalán, most megint posztolt.

Kedvenc glammodellünk nyilvános Instagram oldalán tette közzé, ahogyan egy cupcake ATM mellett áll, és formás testére egy rózsaszín, "szájas" ruha tapad:

Forrás: Instagram/Zimány Linda
Gisele Bündchen egyetlen fotón összefoglalta a nyarathttp://www.life.hu/trend/20150627-gisele-bundchen-modell-egyetlen-foton-osszefoglalta-a-nyarat.htmlA szépséges brazil modell, aki legutóbb csemetéiről és párjáról posztolt cuki fotót Apák napján, most megint alkotott. Egyetlen fényképre képes volt rátenni mindent, amivel jellemezni lehet kedvenc hónapunkat. Imádjuk!Trend--Mi történt Tolvai Reni hajával? Furi frizurával szelfizett az énekesnőhttp://www.life.hu/trend/20150626-mi-tortent-tolvai-reni-hajaval-furi-frizuraval-szelfizett-az-enekesno.htmlAzt már megszokhattuk, hogy Kállay-Saunders András barátnőjének külseje szinte mindig tökéletes, néha azonban meglep minket furcsaságokkal. Így most is.Trend--Régen nem láttunk ilyen szexi szelfit Tóth Gabitólhttp://www.life.hu/trend/20150626-toth-gabi-enekesno-dogos-szelfit-posztolt-reg-nem-lattunk-ilyen-szexit.htmlAz énekesnő nyilvános Instagram oldalán tett közzé egy fotót, amin különösen dögös. Vadító sminkben, dús ajkakkal, vadul néz. Imádjuk!Trend--Keresd a tökéletes cipőt! Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150626-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-szerepel-pamela-anderson-jenna-dewan-tatum.htmlA cipővásárlás sosem könnyű, de az ember azt hinné, hogy ha valaki történetesen világsztár, némileg nagyobb a merítés, amiből választhat. Azonban ők is hibáznak olykor-olykor - a Life.hu heti stílusmustrájából kiderül, mennyire, és megmutatjuk azt is, melyek voltak a hét legemlékezetesebb darabjai. TrendAFPIszak Eszti stílusa kifogástalan - Hihetetlenül elegánsan bulizott a műsorvezetőhttp://www.life.hu/trend/20150626-iszak-eszti-musorvezeto-stilusa-kifogastalan.htmlA fiatal műsorvezetőtől ismét tátva maradt a szánk: Iszak Eszti rendkívül stílusos szettben jelent meg a minap egy felkapott fővárosi étteremben. Trend--Cindy Crawford lánya lesz a következő Kendall Jenner?http://www.life.hu/trend/20150626-cindy-crawford-lanya-kaia-gerber-lesz-a-kovetkezo-kendall-jenner.htmlFiatal, gyönyörű, és édesanyja nem más, mint a világhírű Cindy Crawford - minden adott arra, hogy Kaia Gerber is Kendall Jennerhez hasonló karriert futhasson be. Már amennyiben ő is ezt szeretné.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.