Újabb Hollywoodi sztárpár csatlakozik az elvált hírességek táborához Jennifer Gardner és Ben Affleck személyében. A válást 10. házassági évfordulójuk után egy nappal jelentették be.

Legutóbb még arról számoltunk be, hogy párterápián próbálják rendbe tenni házasságukat a gyerekek miatt, most azonban mégis megérkeztek a válásukról szóló hírek, amit tegnap mindketten megerősítettek.

Forrás: AFP/Jason Merritt

„Sok gondolkodás és alapos megfontolás után, meghoztuk a nehéz döntést: elválunk” – nyilatkozták. „Továbbra is szeretettel és barátsággal kötődünk egymáshoz, és mindketten elkötelezettek vagyunk gyerekeink felé, akiknek kérjük tiszteletben tartani a magánéletét ebben a nehéz időszakban. Többet nem nyilatkozunk ebben a személyes családi ügyben. Köszönjük a megértést” – olvasható a nyilatkozatban.

A színészek a 2001-es Pearl Harbor és a 2003-as Daredevil című filmekben játszottak együtt. 2005-ben házasodtak össze, és három gyerekük született, akiket a válás után is közösen fognak nevelni: Violet 9, Seraphina 6,Samuel pedig 3 éves. A hírek szerint Ben Affleck továbbra is a pár Los Angeles-i birtokán marad, csak egy másik házba költözik. Mindketten békésen szeretnék átvészelni a válást.