Meglepő vallomás: Borzasztóan vágyik családra Amanda Seyfried

Forrás: AFP/Neilson Barnard -
öregedés interjú Amanda Seyfried család gyerekvállalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan 30 éves lesz a babaarcú színésznő, aki egy magazinnak adott interjújában árulta el, hogy bár még nem érzi magát késznek az anyaszerepre, már nagyon szeretne gyereket.

Még 5 hónap, és Amanda Seyfried is behúzhatja magának a harmadik x-et. A Bajos csajok című filmmel ismertté vált színésznő azonban elmondása szerint kissé tart az idő múlásától.

Forrás: AFP/Neilson Barnard

„Folyton azt érzem, hogy meghalnak a petesejteim. Gyereket szeretnék. Nagyon. Ezt érzem immár 2 éve. Nem állok rá készen, de senki sincs rá felkészülve igazán. Mindent megváltoztat, tehát hogyan is állhatnánk rá készen?" - mondta el a brit Marie Claire-nek adott interjújában a színésznő.

Biztos, hogy készen állsz a gyerekvállalásra?

Te elgondolkodtál már azon, milyen jó lenne, ha neked is lenne egy babaillatú kis angyalkád? Sokan, akik már nagyon vágynak arra, hogy szüljenek egy kisbabát, nem látnak túl a púderszagú baba-álomvilágon, és nem is tudják, pontosan készen állnak-e egy gyerekkel járó tortúrára. És te? Kattints ide és tudd meg!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.