Falatnyi bikiniben lazul Dukai Regina - Olyan szép, hogy arra nincsenek szavak

Forrás: Facebook/Dukai Regina -
szexi tökéletes Dukai Regina Görögország bikini nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell éppen Görögországban nyaral, ahonnan lenyűgöző fotókat posztol - a legutóbbin szexi bikiniben, igazi luxuskörnyezetben kapták lencsevégre.

Dukai Regina már meglepte rajongóit egy szexi villantással, amit a tengerpartról küldött, most pedig újabb fotót posztolt, amin legalább bájos arca is látható. A dekoltázs és a koktél már csak hab a tortán. Ugye, mindenki ilyen nyaralást álmodna meg magának?

Forrás: Facebook/Dukai Regina
Szexi bikiniben süttette magát ÉNB Evelin - De miért volt rajta magassarkú?http://www.life.hu/trend/20150702-evelin-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sorozatanak-szereploje-piros-bikiniben-mutatta-meg-alakjat.htmlAz RTL Klub sorozatszereplője nem bízta a véletlenre, és szexi szerelésben napozgatott egy luxusnyaralóban. A rajongók azonban kiakadtak a fotó láttán.Trend--Bikiniben mutatta meg alakját Keresztes Ildikóhttp://www.life.hu/trend/20150701-keresztes-ildiko-enekesno-szineszno-bikiniben-mutatta-meg-alakjat.htmlAz énekesnő bombaformában van. Gond nélkül mutatta meg magát bikiniben a strandon, és állítja, még soha nem érezte magát ilyen jól, mint ezen a nyáron.Trend--Nézd meg Aleska Diamondot rövid hajjalhttp://www.life.hu/trend/20150701-aleska-diamond-egykori-pornoszineszno-gyermekkori-fotojan-rovid-hajjal-pozol.htmlAz egykori pornószínésznő egy gyermekkori fotón mutatta meg, hogyan festett rövid hajjal.TrendFotó: Zsigmond László/Life.huSzuper sminktrükk júliusra: a zöld az új őrület http://www.life.hu/trend/20150629-szuper-sminktrukk-juliusra-a-zold-az-uj-orulet-larion-oscar-tippjei.htmlHa nyár közepén vágysz valami nagyon üde, nagyon friss és divatos sminkre, kísérletezz bátran - júliusban szerezz be zöld sminkcuccokat! Ez a szín remekül passzol a többi nyári árnyalathoz, nem mellesleg csodaszéppé varázsolja a szemedet. Próbáld ki Larion Oscar sminkmester júliusi sminktrükkjét! TrendThinkstockEjha! Meztelen kaméleon lett Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/trend/20150702-cinthya-dictator-meztelen-kameleon-lett.htmlA műsorvezető fotós művészetének újabb oldalát mutatta meg. Hihetetlen képet posztolt.Trend--Fesztiválra megyek, mit vegyek fel? Megmutatjuk!http://www.life.hu/trend/20150630-trendi-csinos-fesztivalszettek-2015-nyarara.htmlA fesztiválokon mindenki próbál egy kicsit lazább, extrémebb, szexibb lenni, mint a mindennapokban, hiszen ilyenkor sokkal többet megengedhetünk magunknak, mint az irodába. Mutatjuk is az idei fesztiválszezon kötelező kellékeit!TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.