42 évesen szülte meg harmadik gyermekét az egykori Miss Hungary

szülés szépségkirálynő gyermek Miss Hungary
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
42 évesen hozta világra legkisebb gyermekét az 1989-es Miss Hungary. 

Harmadik kisgyermekét viszonylag későn, 42 évesen hozta világra az egykori szépségkirálynő, Gerlóczy Magdolna. A 8 hónapos Éva – vagy ahogyan családja becézi, Vicuska – olyan gyönyörű, mint az anyukája.

Gerlóczy Magdolna egyébként ma már nem foglalkozik a szépségversenyek világával, ennek ellenére a mai napig felkérik fotózásokra. Magdi 18 éven keresztül volt felkapott modell, és főként Olaszországban élt. Ma már három gyönyörű gyermek anyukájaként és gazdaként is helyt kell állnia. A népszerű életmódcsatornának őszintén mesélt a hétköznapjairól és jövőbeli terveiről.

Meghalt Overdose, a legendás versenyló http://www.life.hu/news/20150702-meghalt-overdose-a-magyar-csodalo.htmlA nemzetközi hírű telivér szerda délután háromnegyed hatkor,10 éves korában pusztult el.News--Halálos hőhullám érkezett Európábahttp://www.life.hu/news/20150702-halalos-hohullam-erkezett-europaba-az-omega-blokk-miatt.htmlEgy magasnyomású blokk okozta szokatlan felmelegedés miatt az egész kontinensen sorban dőlnek meg a melegrekordok.News--Legendás nőket elevenít meg egy fotós – Elképesztő fotók!http://www.life.hu/news/20150701-elkepeszto-fotosorozatot-keszitett-egy-kreativ-fotos.htmlA dél-afrikai fotós olyan nők bőrébe bújt, akiket a világtörténelem leghíresebb női közé soroljuk.NewsOrigoMentőt hívott feleségének Damu Roland - "Most megint az lesz, hogy Damu agresszív vadállat"http://www.life.hu/drlife/20150702-mentot-hivott-felesegenek-damu-roland.htmlA pánikba esett színésznek többször is tárcsáznia kellett a számot. Dr. Life--Súlyos függőségéről vallott Joe Manganiellohttp://www.life.hu/drlife/20150701-joe-manganiello-alkoholfuggosegerol-vallott-oszinten-egy-magazinnak-adott-interjujaban.htmlA világ egyik legjobb pasijának kikiáltott színész egy magazinnak adott interjújában beszélt őszintén, hogyan rontotta el húszas éveit alkoholizmusa.Dr. Life--„Úgy éreztem, ott fogok meghalni!” - A sebezhetetlennek tűnő sztárok is pánikolnakhttp://www.life.hu/drlife/20150630-panikroham-betegseg-szorongas-sztarok.htmlTöbb mint 40 millió amerikai felnőtt szorong vagy szenved pánikbetegségben. Világviszonylatban nézve minden tizedik embert érint. Mindez alól persze a hírességek sem kivételek, közülük néhányan őszintén vállalják, hogy olykor - vagy gyakran - pánikban törnek ki, amikor épp nem a rivaldafényben pompáznak. Hetet kiemelünk közülük.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.