Katalin és Vilmos telefonját 2005 és 2006 között hackelte meg a News of the World lap, melynek főszerkesztőjét a napokban állították bíróság elé az ügy miatt, a hercegné azonban egyre jobban aggódik, hogy nyilvánosság elé kerülnek a felvételek.

Életük legboldogabb időszakát élhetné Katalin hercegné és Vilmos herceg a kis Sarolta hercegnő érkezése miatt, ám Cambridge hercegi párját nem hagyja nyugodni a gondolat, hogy bármikor nyilvánosság elé kerülhetnek privát telefonbeszélgetéseik - legalábbis az OK magazin egyik forrása szerint.

Forrás: AFP/Kirsty Wigglesworth

Katalin és Vilmos mobiltelefonjait 2005 januárja és 2006 augusztusa között hackelte meg a már megszűnt News of the World nevű lap, amelynek főszerkesztője a napokban állt bíróság elé az ügy miatt. Csak Katalin hangpostáját 493 alkalommal törték fel, míg Vilmosét 104-szer, amikor a St. Andrew's Egyetem végzős hallgatói voltak. Ha visszajut a család fülébe az, amiket Katalin Vilmosnak mondott, az katasztrófa lenne" - szögezte le a lap forrása. Katalin legfőképpen Erzsébettől tart: állítólag sokat panaszkodott Vilmosnak arról, hogy a királyi kötelességeket helyezi előtérbe számára a királynő. Ráadásul Harry herceg vad bulizásairól is sokat beszélgetett Vilmossal (azért ezekről már tudunk egyet s mást - kattints ide!) - ha ezek nyilvánosságra kerülnek, azzal a brit királyi család jó hírneve kerül veszélybe.