Elmennél a Balaton Soundra, de féltenek a szüleid? Így bulizhatnak a 18 év alattiak

Forrás: Thinkstock -
buli parti fiatalok Balaton Sound 2015 Life
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
18 év alatti vendégeket nem fogadnak szórakozóhelyek, illetve a szülők sem szívesen engedik el  fesztiválozni vagy az éjszakába a fiatalokat. Persze a tinik azért mégis szívesen hagynák ott a családi fészket egy-egy estére. Mit tehet az aggódó szülő? 

Felnőtt kísérettel szívesebben engedik az aggódó anyukák és apukák a tinédzser gyereküket bulizni, de mégis ki az a felnőtt, aki elkíséri a gyereket?

Szuper szolgáltatás jött létre, amelynek segítségével a fiatalok eljutnak olyan klubokba, fesztiválokra, ahová csak 18 év feletti kísérettel mehetnek a fiatalkorúak, és a szülőknek sem kell álmatlanul forgolódni este, mert a gyerek jó kezekben van.

Fesztiválkalauz szülőknek

Nyári szünet, hétvégi bulik, fesztiválok. Mit tehet egy féltő anyuka, aki idén engedi el először duhajkodni tinédzserkorú gyerekét? Szakértőnk segítségével összeállítottuk a Life.hu fesztiválkalauzát kifejezetten aggódó szülőknek.

18 év feletti fiatal felnőttek vezetik be a tiniket az éjszakai életbe, úgy, hogy folyamatosan vigyáznak rájuk. A civil, nonprofit szervezet prevenciós programjának létrehozásában részvevők között addiktológus, pszichológus és szociológus szakemberek és szervezetek is megtalálhatók.

Forrás: Thinkstock

A szervezet szerint az éjszakai szórakozás a kultúra szerves része, a felnőtté válás egyik lépcsője. A kulturált szórakozás elsajátítható, léteznek az írott és íratlan szabályai. Az éjszakai szórakozás tipikusan nem az a terület, amit illetően a szülői iránymutatás a mérvadó, viszont nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy hordoz magában potenciális veszélyforrásokat.

Céljuk, hogy a felszabadult bulizás élményét élhessék át a fiatalok, de a buli mentes legyen a lerészegedés és drogfogyasztás jelenségétől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.