Ejha! 20 évesnek néz ki az 52 éves nő

Forrás: Pamela Jacobs -
életkor egészséges étkezés kókuszolaj napolaj külső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit Pamela Jacobs 52 éves, de úgy néz ki, mintha a húszas éveiben járna. Csodálatos külsejét saját bevallása szerint a napozókrémnek és a kókuszolajnak köszönheti.

Irigylésre méltó alakja, tiszta bőre és egészségesen fénylő haja miatt az 52 éves Pamela Jacobs akár 25 évet is letagadhatna. A legtöbb ember el sem hiszi, amikor bevallja az életkorát.

Forrás: Pamela Jacobs

A nő szerint egyébként édesanyja és testvérei is több évet letagadhatnak, vagyis a külsejét a jó géneknek is köszönheti. Ezen túl, állítása szerint, a fényvédelem, az egészséges étrend és a kókuszolaj miatt ilyen szép. A kókuszolajat egyébként bőrápolásra és étkezésre is használja.

Forrás: Pamela Jacobs

„Azért nem fogok bikiniben autót mosni, mégiscsak van egy 21 éves fiam, így vannak határok. De a kertben most is hordok forrónadrágot” – nyilatkozta visszafogottan Pamela, akit néha a fia barátnőjének néznek.

El sem hinnéd, mivel készül terhessége nehezebb hónapjaira Kim Kardashianhttp://www.life.hu/trend/20150704-kim-kardashian-kulonleges-smink-technikaval-keszul-terhessege-nehezebb-honapjaira.htmlA celebnő legújabb Instagram fotójával azt is megosztotta követőivel, hogyan készül a terhességére.Trend--A végéhez közeledik a sivatagi forrósághttp://www.life.hu/news/20150706-az-idojaras-elorejelzes-szerint-julius-7-ig-kedd-delutanig-tart-meg-a-kanikulai-meleg.htmlHétfőn és kedden még marad a szaharai meleg, szerda este azonban érkezik az enyhülés.News--Svájcban szórakozik Michael Schumacher feleségehttp://www.life.hu/news/20150706-michael-schumacher-felesege-corinna-es-lanya-gina-egyutt-lovagolt-a-fei-europai-reining-bajnoksagon.htmlFelesége és 17 éves lánya magára hagyta a 2013 decemberében síbalesetet szenvedett Forma-1-es versenyzőt, Michael Schumachert - legalábbis egy időre. Corinna és Gina ugyanis egy svájci lóversenyen szórakoztak hétvégén.News--Felrobbantották az internetet! Twerkeléssel lázadnak az orosz balerinákhttp://www.life.hu/news/20150706-twerkelessel-lazadnak-az-orosz-balerinak.htmlNem akármilyen videó látott napvilágot, amelynek főszereplői az orosz balerinák, akik ezúttal valami nagyon szokatlant csinálnak.NewsOrigoHőségriadó: akár 15 perc alatt is leéghetsz!http://www.life.hu/news/20150705-masodfoku-figyelmeztetest-adtak-ki-a-hoseg-miatt-akar-15-perc-alatt-le-lehet-egni-a-napon.htmlA brutális hőség miatt másodfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat. A hírek szerint hétfőn még melegebb lesz.News--Ilyet még nem láttál! Mindenkit lenyűgözött a hajléktalan férfihttp://www.life.hu/news/20150703-hajlektalan-ferfi-nyugozte-le-zongorajatekaval-a-jarokeloket.htmlA floridai Sarasotában egy civil művészeti projekt keretében zongorákat helyeztek el a városban. Ami ezután történt, azon még a szervezők is meglepődtek.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.