Reklámmodell lett a Down-szindrómás lányból

Forrás: Facebook/Manifesta -
modell fogyás fitnesz ruhamárka Down-kór arc Down-szindróma Instagram álom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 18 éves Madeline Stuart korábban túlsúllyal küzdött, ám ahhoz, hogy valóra váltsa álmát és modell lehessen, közel 20 kilótól szabadult meg.

Teljesült Madeline Stuart álma. A Down-szindrómás lány 18 kilótól szabadult meg az elmúlt másfél évben azért, hogy végre modellkedhessen.

Forrás: Facebook/Manifesta

Vágya végre valóra vált: Madeline-t a Manifesta nevű fitneszruházat kérte fel, hogy legyen kampányuk arca. Hitvallásuknak, vagyis a pozitív testképnek és önmagunk elfogadásának és szeretetének képviseletére nem is találhattak volna jobbat a 18 éves ausztrál lánynál, aki közel 40 ezer embert inspirál gondolataival és képeivel Instagram oldalán nap mint nap.

Tévhitek a Down-szindróma tüneteiről

Bár mindegyikünk számára ismerősen cseng a Down-kórként emlegetett genetikai rendellenesség neve, mégis számos téves elképzelés él bennünk vele kapcsolatban. Mi most arra vállalkoztunk, hogy eloszlatjuk a kétségeket, és némiképp egységes képet mutatunk be a Down-szindrómáról - cikkünkért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.