Conchita Wurst gésának állt

Forrás: Facebook/Conchita Wurst -
gésa Japán Tokió Eurovíziós Dalfesztivál szertartás Conchita Wurst
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tradicionális Japán ruhában pózolt az Eurovíziós győztes, aki különleges élménnyel gazdagodott Tokióban.

Conchita vékony alakján a kimonó is remekül áll, így akár japán gésának is elmehetne. Az extrém külsejű énekes egy kívánságteljesítő szertartáson is részt vett Tokióban.

Forrás: Facebook/Conchita Wurst

"A nap fénypontja az volt, amikor egy japán szentélybe látogattunk, és a japán hagyományoknak megfelelően felakaszthattam a bambuszfára a kívánságomat" – írta a kép mellé az énekes(nő).

A Life.hu-nak nyilatkozott Conchita Wurst

Conchita Wurst bevonulásával nyitották meg a 60. Dalfesztivál "welcome party"-ját. A helyszínen volt a Life.hu riportere is, aki nem tétlenkedett sokáig és mikrofonvégre kapta a megosztó bécsi énekest, aki exkluzív interjút adott neki!
Bugyitapasz: a legjobb trükk Sarka Katátólhttp://www.life.hu/trend/20150703-sarka-katatol-kulcsar-edina-megtanulta-az-attetszo-ruhak-trukket-a-bugyitapaszt.htmlKulcsár Edina elmesélte, hogy Sarka Kata avatta be őt a feszes, áttetsző ruhák viseléséhez nélkülözhetetlen alapkellék, a bugyitapasz használatába.Trend--Üzleti sikert hozott Liptai Claudia szépségpraktikájahttp://www.life.hu/trend/20150703-liptai-claudianak-a-tv2-musorvezetojenek-uzleti-sikert-hozott-a-szepsegpraktikaja.htmlA műsorvezetőnek mindig formában kell lennie, ezért kitalálta, milyen segédeszközzel tudja testét karbantartani.TrendOrigoHatalmasat villantott Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/trend/20150701-berki-krisztian-a-tv2-musorvezetoje-kulonleges-tetovalast-villantott.htmlKülönleges tetoválást véltünk felfedezni a macsó bokáján, aki eddig jól rejtegette az apró jelet.Trend--Ombre, kopott színek, dögös árnyalatok - milyen hajszín hódít 2015 nyarán?http://www.life.hu/trend/20150706-hajszinek-2015-nyarara-vadon-zoltan-mesterfodrasz-tippjei.htmlHa még nem unod az ombre tincseket, akkor szerencséd van, idén nyáron ugyanis még mindig hódít ez a festési technika. Vadon Zoltán mesterfodrászt faggattuk arról, milyen színek, árnyalatok stílusosak a meleg hónapokban a hajfestésben.TrendOrigoLupita, Julia, Penelope - A leggyönyörűbb A-listás világsztárok uralták a vörös szőnyegethttp://www.life.hu/trend/20150708-julia-roberts-penelope-cruz-kate-winslet-lupita-nyongo-and-isabella-rossellini-a-voros-szonyegen.htmlPárizsban javában zajlik a divathét, ám van idő ünnepelni is: kedd este tartották a Lancome 80.születésnapját, természetesen hatalmas parti keretei között. A bulin tényleg mindenki ott volt, aki számít - mutatjuk is, ki miben tette tiszteletét. Trend--Ez a magyar tetkó tartja most lázban New Yorkothttp://www.life.hu/trend/20150706-ez-a-magyar-tetko-tartja-most-lazban-new-yorkot.htmlEgy hazai rockabillyfesztiválon készült a fotó, amiért az egész internet rajong. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.