Egyszerű családi életet él Letícia királyné

Forrás: AFP/Jaime Reina -
családi élet egyszerű Letícia spanyol királyné iskola Fülöp spanyol király hétköznap lány család mozi bevásárlóközpont gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fülöp király és Letícia királyné úgy élnek 2 lányukkal, mint bármelyik hétköznapi spanyol család: moziba, bevásárlóközpontba járnak gyermekeikkel, és maguk hordják iskolába lányaikat.

A spanyolok már hozzászokhattak, hogy a királyi család tagjai igyekeznek egyszerű életet élni, és időről időre felbukkannak a leghétköznapibb helyeken a fővárosban: bevásárlóközpontban, moziban vagy épp egy bárban, de ezek a kiruccanások mégsem maradnak észrevétlenek - írja az MTI.

Együtt a spanyol királyi család Forrás: AFP/Jaime Reina

Legutóbb az El Mundo című lap számolt be VI. Fülöp és családja múlt szombati programjairól: az uralkodót egy bevásárlóközpontban látták, amint úszáshoz és vízi tornához használandó szivacsrudakat vásárolt.

Nemrég pedig egy moziban járt a spanyol király felesége, Letícia két lányával, Eleonórával és Szófiával. Akik felismerték őket, Viva el Rey, vagyis éljen a király felkiáltással üdvözölték őket.

Katalin vagy Letícia? Győzzön a jobbik!

Azzal, hogy VI. Fülöpöt spanyol királlyá koronázták, nemcsak egy újabb uralkodóval gazdagodott a világ, hanem egy újabb stíluskirálynőt is kapott. Letícia királyné nemcsak karcsú alakjával és szimmetrikus arcával hívta fel magára a figyelmet, hanem irigylésre méltó gardróbjával is. A divat szerelmesei már színre lépésétől kezdve csak áradozva tudtak nyilatkozni az újságíróból lett királyi híresség stílusáról, mi több, egyesek egyenesen az egyre népszerűbb brit uralkodócsalád Katalin hercegnőjének vetélytársát látják benne. De vajon igazat mondanak? A Life.hu ITT hasonlította össze Katalin és Letícia stílusát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.