Megható képekkel állítottak örök emléket az elhunyt édesanyának

Forrás: BoredPanda -
búcsú fotósorozat feleség esküvői fotózás otthon kislány megható emlék rákbetegség férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyönyörű, és egyben szívbemarkoló fotósorozattal búcsúzott el elhunyt feleségétől és kislánya édesanyjától Ben.

Ben és Ali 2009-ben mondták ki egymásnak a boldogító igent. Mivel éppen ekkor vásárolták meg új közös otthonukat, az esküvői fotósorozatukat az új lakásban készítették el.

Forrás: BoredPanda

Ali 2 és fél évvel később, 2011-ben rákbetegség következtében elhunyt. Időközben megszületett kislányuk, Olivia, akivel Ben együtt költözött be a házba.

Forrás: BoredPanda

Hogy emléket állítson néhai feleségének és lánya édesanyjának, egy különleges fotósorozatot készíttetett az ő kis történetükről.

Forrás: BoredPanda
Így szorít az utca embere Rékasi Károlynak – Megható videó!http://www.life.hu/sztarok/20150704-igy-szorit-az-utca-embere-rekasi-karolynak-meghato-video.htmlA legfrissebb hírek szerint a színész, akinek felépüléséért az egész ország drukkol, pénteken elhagyta az intenzív osztályt, és átkerült a Honvédkórház traumatológiai osztályára. Ezért a Life.hu egy különleges videót készített Károlynak!TV + Sztárok--Piacra dobták az első fogyatékkal élőket mintázó babákathttp://www.life.hu/csalad/20150707-fogyatekkal-eloket-mintazo-babakat-dobott-piacra-a-makies-brit-jatekgyarto-ceg.htmlMár kapható a bottal járó, hallókészülékes és a hatalmas anyajegyes arcú baba.CsaládOrigoApák napja: Megható fotó készült Barack Obamáról és lányairólhttp://www.life.hu/csalad/20150621-meghato-foto-keszult-barack-obamarol-es-lanyairol.htmlA világ minden apájának boldog apák napját kívánt Barack Obama a Facebookon. Ráadásul egy lányaival közös fotón tette ezt.Család--Kiderült, mi rémiszti meg az apaságban Ryan Reynoldsothttp://www.life.hu/csalad/20150707-ryan-reynolds-bevallotta-mi-remiszti-meg-az-apasagban.htmlVan, ami még az olyan elrettenthetetlen apukákat is képes sokkolni, mint Ryan Reynolds.Család--Az internet népe odavan ezért a ruháért - Megható történethttp://www.life.hu/news/20150614-az-internet-nepe-odavan-ezert-a-ruhaert.htmlEgy megható üzenet miatt lett híres a 65 éves, gyönyörű esküvői ruha.News--Hivatalos: második gyermekét várja Evangeline Lillyhttp://www.life.hu/csalad/20150630-evangeline-lilly-terhes-es-masodik-gyermeket-varja.htmlA Lost színésznője maga jelentette a nagy hírt: egy filmpremieren mutatta meg hatalmas pocakját.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.