Sarolta hercegnő keresztelőjét követően a brit királyi család négy generációját örökítette meg egyetlen képen a világhírű Mario Testino, aki a néhai Diana hercegnő kedvenc fotográfusa volt. 

Ahogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt: Katalin hercegnő és Vilmos herceg második gyermekének keresztelőjét július 5-én, vasárnap tartották. A keresztelőt követően természetesen elkészültek a hivatalos fotók is a kibővült királyi családról, amelyet a világhírű fotós, Mario Testino örökített meg. 

Michael Francis Middleton, Pippa Middleton, James William Middleton, Carole Elizabeth Middleton, Károly herceg, Camilla hercegné, Fülöp herceg, Vilmos herceg, György herceg, Katalin hercegné, II. Erzsébet királynő.Forrás: Facebook/Mario Testino

A keresztelőn először mutatkozott a teljes család hivatalosan is együtt: Katalin, Vilmos, a kis György herceg és a legfiatalabb családtag, Sarolta hercegnő. A kéthónapos baba keresztszüleit is ekkor jelentették be, akiknek egyik tagját sem a királyi családból választották.

Harry herceg nem volt ott Sarolta keresztelőjén
Mint arról korábban a Life.hu beszámolt, Vilmos herceg öccsét Afrikába szólítja királyi kötelessége, ezért nem tudott ott lenni unokahúga, Sarolta vasárnapi keresztelőjén. Így fordulhatott elő, hogy Harry lemaradt a családi fotóról.