Az Instagram profilokon túlnyomórészt ételt, italt, cuki kutyákat és macskákakat, illetve jó néhány szelfit láthatunk. Az új őrület ezt mind egyesíti.

Már nem elég egy szendviccsel szelfizni, vagy csak lefotózni a legdivatosabb helyen fogyasztott cappuccinót, de az biztos, hogy az új divat elengedhetetlen kelléke egy kávé. Lehet az tejes, tej nélküli, habos vagy akár papírpoharas. 

Forrás: Instagram
Min ügyködnek mostanság a baristák?
El sem tudod képzelni a reggeleket egy bivalyerős eszpresszó vagy egy habos kapucsínó nélkül? Eláruljuk,min ügyködnek mostanság a baristák.

Újabban a kávét felülről illik fotózni, de kizárólag úgy, hogy belőlünk is látszódjon egy kis részlet. A képre kerülhetnek divatos kiegészítők, belógó kutyalábak, macskafarkak, még egy kávésbögre, (felülről fotózva) amiből épp egy haver fogyasztja a feketéjét. 

Forrás: Instagram/ Oravecz Nóra

Az ágyban vagy szőnyegen megiszogatott ital az abszolút aduász.

Borosta- és kapucsínóhájp: Nálunk is gőzölög már a Men and Coffee trend


Míg az isteni kávéillat és egy bögre igazi fekete okot ad arra, hogy kikelj az ágyadból, addig egy dögös, félmeztelen, lumberszexuális jegyeket viselő férfi inkább arra buzdít, hogy benne maradj. A látszólagos ellentmondás ellenére új trend van kibontakozóban. Nem is kell hozzá más, csak egy szexi pasi, egy bögre kávé és egy jól megválasztott Insta-effekt. Itt írtunk róla korábban.

/1503/A_leg20153916486