Popsihangsúlyos, vörös posztóban szexizik Tolvai Reni

Forrás: Facebook/Tolvai Reni -
popsi szexi énekesnő Tolvai Renáta Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A (mindig) dögös énekesnő újfent egy nagyon szexis képet tett közzé nyilvános Facebook oldalán.

"En igy megyek holnap a Soundra. viccelek de remelem jo ido lesz ! Ki az aki jon ? Ott talizunk" - üzente követőinek Reni, majd pedig közzétette ezt a ruhát:

Forrás: Facebook/Tolvai Reni

Rá sem ismerni Tolvai Renire:

Nem lehet elégszer elmondani, illetve leírni, mennyire jól néz ki Tolvai Reni. Közösségi oldalán azonban találtunk egy olyan képet, melyre kétszer kell ránézni ahhoz, hogy egyszer felismerjük Renit.
Micsoda nő! Catherine Zeta-Jones 45 évesen is meseszéphttp://www.life.hu/trend/20150709-catherine-zeta-jones-szineszno-45-evesen-is-meseszep.htmlAz új Marvel film, az Ant-Man premierjén jelent meg a gyönyörű színésznő, aki tündökletesen nézett ki csillogó, lábait megvillantó ruhájában.Trend--Az ételfotó már ciki, az új Instagram-hype a kávéhttp://www.life.hu/trend/20150709-kave-fotozas-az-uj-instagram-trend.htmlAz Instagram profilokon túlnyomórészt ételt, italt, cuki kutyákat és macskákakat, illetve jó néhány szelfit láthatunk. Az új őrület ezt mind egyesíti.TrendThinkstockIlyen, amikor női fürdőruhákat próbálgatnak a férfiakhttp://www.life.hu/trend/20150709-noi-furdoruhakat-probalgattak-a-ferfiak.htmlNagyon vicces pasikat válogattak össze egy videóhoz, hogy különböző fürdőruhákat próbáljanak fel, és elmondják a tapasztalataikat.Trend--Fesztivál viharban, zuhogó esőben - szerezd be a tökéletes gumicsizmát és esőkabátot!http://www.life.hu/trend/20150709-fesztival-viharban-zuhogo-esoben-szerezd-be-a-tokeletes-gumicsizmat-es-esokabatot.htmlStílusosan fesztiválozni? Mindenki erre vágyik, és bár nemrég megmutattuk az idei trendeket, a zuhogó eső és a vihar mindent felülír. Ami kell, az egy jó gumicsizma és egy esőkabát – mutatjuk is, miből válogathatsz!TrendFotó: Polyák Attila - OrigoEszenyi Enikő lélegzetelállítóan fest bikinibenhttp://www.life.hu/trend/20150709-eszenyi-eniko-bikiniben-lepett-szinpadra.htmlA Vígszínház igazgatója bikiniben mutatta meg tökéletes alakját a közönségnek - hihetetlen fotóra bukkantunk!TrendA legtutibb smink első randira – ezzel hódítani fogsz!http://www.life.hu/trend/20150707-a-legtutibb-smink-randira-alapszabalyok-plusz-egy-smink-ami-bevalik.htmlRúzs vagy szájfény? Füstös szem vagy natúr smink? Kell egyáltalán alapozó? Az első randin mindenki jó benyomást szeretne kelteni, és hiába van meg a tökéletes szett, a sminken is nagyon sok múlik. Larion Oscar sminkmester most megmutatja a tökéletes make-upot a nagy találkozásra!TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.