David Beckham focista kislány család születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az exfocista imádja a gyermekeit, és rendszeresen oszt meg róluk fotókat a hivatalos rajongói oldalain. Most a kislánya születésnapján posztolt egy megható képet.

Victoria és David Beckham kislánya, Harper 2011-ben látta meg a napvilágot, szülei nagy örömére, akik régóta szerettek volna egy kislányt. A büszke apuka azóta rendszeresen örökíti meg az együtt töltött pillanatokat, melyekből néhányat meg is oszt a rajongóival.

Forrás: Facebook/David Beckham

David ezt írta a kép mellé; "Ez a kedvenc képem Harperről. Negyedik évébe lépett a legcsodálatosabb kislány. Boldog születsénapot nagylány!"

A mézeshetek után - Úton az ellaposodott házasság feléhttp://www.life.hu/csalad/20150708-furcsa-szokasok-amiket-a-parok-megengednek-maguknak.htmlA legtöbb hosszú távú kapcsolatban és házasságban a felek egy idő után totálisan feloldódnak egymás társaságában - ennek köszönhetően pedig néha furcsa dolgokat is megengednek maguknak. Ezekre a - gyakran vicces - szokásokra azonban érdemes odafigyelned, nehogy a végén a mindennapok rutinja teljesen bekebelezze szerelmeteket.CsaládThinkstockMegdöbbentő vallomás! Nem ment el fia temetésére az ismert műsorvezetőhttp://www.life.hu/csalad/20150710-az-egykor-nepszeru-musorvezeto-nem-ment-el-a-fia-temetesere.htmlA Danubius Rádió egykori népszerű műsorvezetője jó ideje eltűnt a nyilvánosság elől, melynek oka nem más, mint egy szörnyű családi tragédia.CsaládOrigoGratulálunk! Az ön gyermeke megfelel! - Lehúzós modellügynökség kopasztja a hiszékeny szülőkethttp://www.life.hu/csalad/20150707-tobb-szazezer-forinttal-huzza-le-a-hiszekeny-szuloket-egy-ugynokseg.htmlFantasztikus lehetőség! 420 ezer forint helyett mindössze 250 ezer forintért most a te gyerekedből is világhírű modell lehet! Hát nem csábító ajánlat? Nem! Egyáltalán nem az. Egy profi modellügynökség nem fog több százezret legombolni egy tehetségesnek tűnő gyermek felfuttatásáért. Kedves szülők, legyetek résen – és legyetek észnél. Tanuljatok pórul járt olvasónk történetéből.Család--Ejha! David Beckhamnek a húga is irtó szexihttp://www.life.hu/csalad/20150710-david-beckham-testvere-joanne-beckham.htmlA sztárfocista húga igazi bombanővé változott az évek során. Joanne Beckham megszabadult súlyfeleslegétől és büszkén pózolt bátjya mellett. CsaládOrigoMariah Carey nagyon cuki anyukahttp://www.life.hu/csalad/20150709-mariah-carey-enekesno-nagyon-cuki-anyuka-kislanyaval-helikopterezett.htmlAz énekesnő és kislánya Jeruzsálem felett helikopterezett tegnap. Az eseményről egy aranyos fotót is megosztott a híresség.Család--Ilyen büszke gyönyörű fogacskáira a kis György herceg: Imádnivaló fotó!http://www.life.hu/csalad/20150709-gyorgy-herceg-fogacskai-cuki-foto-a-keresztelo-utan-keszult-kepek-kozul.htmlEgyszerűen nem lehet betelni Vilmos és Katalin kisfiával. Legutóbb arról írtunk, hogyan szólítja dédnagymamáját, II. Erzsébetet, előtte pedig arról, miként lopta el a show-t kishúga keresztelőjén. Most pedig megint rajta a világ szeme.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.