Álomszép anya-lánya fotó készült Katalinról és Sarolta hercegnőről

Katalin hercegnő Katalin hercegné Vilmos herceg Sarolta hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legutóbb, amikor a cuki kis György kivillantotta tökéletes fogacskáit, arról írtunk, hogy lehetetlen betelni a kis trónörökössel. Nos, ez Saroltára is éppúgy igaz, akit a keresztelője után kaptak lencsevégre. Imádjuk az anyukájával közös képét.

A kis hercegnő keresztelője után ismét csodálatos fotó készült a brit királyi családról. A fényképet, amelyen mind a négy generáció tagjai láthatók, további képek követték, többek között az, amely a büszke anyukáról és bámulatosan szép gyermekéről készült.

Forrás: Instagram

Megvan a királyi család legszexisebb tagja: James Middleton

Nemrég látott napvilágot egy Sarolta hercegnő keresztelőjén készült hivatalos fotó a királyi családról, amelyre pillantva az ember szeme nemcsak a gyönyörű Saroltán akad meg. A háttérben húzódik ugyanis Katalin hercegné és Pippa Middleton öccse, a huszonnyolc éves James is, aki hihetetlenül sármos férfi lett az évek során. Itt mutatjuk be őt!
Gratulálunk! Az Ön gyermeke megfelel! - Lehúzós modellügynökség kopasztja a hiszékeny szülőkethttp://www.life.hu/csalad/20150707-tobb-szazezer-forinttal-huzza-le-a-hiszekeny-szuloket-egy-ugynokseg.htmlFantasztikus lehetőség! 420 ezer forint helyett mindössze 250 ezer forintért most a te gyerekedből is csillogó sztár lehet! Hát nem csábító ajánlat? Nem! Egyáltalán nem az. Egy profi modellügynökség nem fog több százezret legombolni egy tehetségesnek tűnő gyermek felfuttatásáért. Kedves szülők, legyetek résen - és legyetek észnél - tanuljatok pórul járt ólvasónk történetéből.Család--A mézeshetek után - Úton az ellaposodott házasság feléhttp://www.life.hu/csalad/20150708-furcsa-szokasok-amiket-a-parok-megengednek-maguknak.htmlA legtöbb hosszú távú kapcsolatban és házasságban a felek egy idő után totálisan feloldódnak egymás társaságában - ennek köszönhetően pedig néha furcsa dolgokat is megengednek maguknak. Ezekre a - gyakran vicces - szokásokra azonban érdemes odafigyelned, nehogy a végén a mindennapok rutinja teljesen bekebelezze szerelmeteket.CsaládThinkstockJaj! Bazi nagy családi nyaraláshttp://www.life.hu/csalad/20150709-hadas-kriszta-jegyzete-bazi-nagy-csaladi-nyaralas.htmlEgy napja csomagolsz. Tavalyi búvárszemüvegek, békalábak, leeresztett, talán már korábban kilyuggatott matracok, strandlabdák között lavírozol fáradtan a lakásban, ami úgy néz ki, mintha egy bombát dobtak volna rá. A fél háztartást becsomagolod. Gyógyszertárnyi orvosságot, szúnyogriasztó és leégés után használandó spray-ket, kisgatyát, nagygatyát, homokozó vödröt és lapátot.CsaládThinkstockFelelőtlen anyának tartják Angelina Jolie-thttp://www.life.hu/csalad/20150709-angelina-jolie-szinesznot-felelotlenseggel-vadoljak-lanya-sminkje-miatt.html10 éves kislányát, Zaharát nemrég szemfestékkel és szájfénnyel az arcán kapták lencsevégre. Túlzás vagy sem?Család--Ki nem találod, hogy hívja György herceg Erzsébet királynőthttp://www.life.hu/csalad/20150709-gyorgy-herceg-igy-hivja-erzsebet-kiralynot.htmlKevés embernek adatik meg, hogy egy királynőt becézgethessen. A kis György herceg azonban bárhogy is nevezi dédnagymamáját, Erzsébet királynőt, mindenképp csak cuki lehet. Család--Így készül a szülésre a dögös Pirner Almahttp://www.life.hu/csalad/20150709-pirner-alma-rudtanc-vilagbajnok-tudatosan-keszul-a-gyermeknevelesre.htmlA várandós rúdtánc világbajnok nem bízza a véletlenre: mindent tudni akar a gyermeknevelésről.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.