Courtney Stodden festett idomai ellopták a show-t a Comic Con-on

Forrás: Instagram/Cortneyastodden -
képregény ruha Courtney Stodden
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hogy ki is az a Courtney Stodden? Ez szinte most lényegtelen, ám azt a "ruhát", amit a minap viselt Comic Con-on, tényleg érdemes megnézni. 

A művésznő a képregényes bulira igazából nem is ruhát választott, hanem egészen mást: 95 százalékban ugyanis csak testfesték borította a testét - ez persze jócskán kiemelte a 20 éves sztár méretes idomait. Hogy bejött -e neki? Természetesen igen, hiszen az estén mindenki róla beszélt. Szinte a hosszú combcsizma volt az egyetleg dolog a szettben, ami valódi volt...

Forrás: Instagram/Cortneyastodden

De hogy miért is volt meztelen? Courtney a Peta támogatójaként vett részt az esten, ez pedig már a sokadik alkalom, hogy valaki meztelenül képviseli a szervezetet.

Ki az a Courtney Stodden?

Valósághow-sztár, vegetáriánus, a PETA szervezet segítője. 16 évesen hozzáment az akkor 50 éves színészhez, Doug Hutchison-hoz, emiatt nagyon sokan támadták.

Készülődés az álomesküvőre - nézegess képeket Nicky Hilton nagy napjáról!http://www.life.hu/trend/20150712-nicky-hilton-es-james-rothschild-lagzija-sok-foto.htmlPénteken kimondta egymásnak a boldogító igent Nicky Hilton és James Rothschild, azóta pedig elöntötte az internetet sok-sok káprázatos fotó az álompár nagy napjáról. Mutatunk is néhány részletet!Trend--Angliában most mindenki tűzpirosban jár? Katalin ismét divatot diktálhttp://www.life.hu/trend/20150712-angliaban-most-mindenki-tuzpirosban-jar-katalin-ismet-divatot-diktal.htmlEmlékeztek még Katalin hercegnő néhány nappal ezelőtt viselt tűzpiros ruhájára? Biztosan igen, hiszen nagyon ütős darabról van szó, de ma már hiába döntenél amellett, hogy épp ezt szeretnéd, a készletek ugyanis kiürültek. De ez nem az első eset...Trend--Pillekönnyű, lenge anyagok idén nyárrahttp://www.life.hu/trend/20150708-pillekonnyu-lenge-anyagok-iden-nyarra.htmlTe is szembesültél azzal az elmúlt hónapokban, hogy beleszerettél egy nyári ruhába, ám amikor "élőben" is láttad, elszörnyedtél, mert az anyaga olyan volt, mint egy búvárruhának? Kétség sem férhet hozzá, ez a stílus hónapok óta hódít, de valljuk be, nyár közepén elég kényelmetlen ez a viselet. De szerencsére azért nem koptak ki a lenge nyári anyagok a divatból - mutatjuk is a kedvenceinket!TrendThinkstockFesztivál viharban, zuhogó esőben - szerezd be a tökéletes gumicsizmát és esőkabátot!http://www.life.hu/trend/20150709-fesztival-viharban-zuhogo-esoben-szerezd-be-a-tokeletes-gumicsizmat-es-esokabatot.htmlStílusosan fesztiválozni? Mindenki erre vágyik, és bár nemrég megmutattuk az idei trendeket, a zuhogó eső és a vihar mindent felülír. Ami kell, az egy jó gumicsizma és egy esőkabát – mutatjuk is, miből válogathatsz!TrendFotó: Polyák Attila - OrigoRémületes frizurák a Chanel kifutóján - te hordanád így a hajad?http://www.life.hu/trend/20150709-remuletes-frizurak-a-chanel-kifutojan-kendall-jenner-is-csunya-volt.htmlImádjuk a Chanel-kreációkat, ám most nem emiatt írunk róluk: a világmárka legutóbbi divatshow-ján egészen elképesztő frizurát viseltek a modellek. Mi reméljük, ez a trend csakis a show-nak szólt, és bízunk benne, hogy sosem lesz divatos ez a stílus...Trend--Ombre, kopott színek, dögös árnyalatok - milyen hajszín hódít 2015 nyarán?http://www.life.hu/trend/20150706-hajszinek-2015-nyarara-vadon-zoltan-mesterfodrasz-tippjei.htmlHa még nem unod az ombre tincseket, akkor szerencséd van, idén nyáron ugyanis még mindig hódít ez a festési technika. Vadon Zoltán mesterfodrászt faggattuk arról, milyen színek, árnyalatok stílusosak a meleg hónapokban a hajfestésben.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.