Így fest bikiniben a közel 40 éves Szandi

Forrás: Facebook/Szandi -
bombaalak bikinialak Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szandi gyönyörű alakja mindig ámulatba ejt minket, és egészen biztosan a Facebook-oldalának követőit is. Az énekesnő ismét megmutatta csodás idomait lenge öltözékben. 

"Domonkos fiammal a víz alatt" – bejegyzéssel tette közzé az alábbi képet az énekesnő, a rajongók pedig odáig voltak a nem mindennapi felvételtől. Többen elárulták, hogy piros svájci sapkás kora óta imádják Szandit és dalait, mások pedig bomba alakjáról zengtek ódákat. Nos, nem is csoda.

Forrás: Facebook/Szandi

Bikiniben mutatta meg tökéletes alakját Kiss Ramónahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150706-bikiniben-mutatta-meg-tokeletes-alakjat-kiss-ramona.htmlFalatnyi bikinire vetkőztek a Barátok közt lányai: Kiss Rami, Mérai Katalin és Nyári Dia együtt pózoltak a ragyogó napsütésben. Ez Zsír!OrigoGyönyörű popsikat posztolt Sarka Katahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150706-gyonyoru-noi-popsikat-posztolt-sarka-kata-monte-carlobol.htmlSzépségkirálynőivel együtt érkezett Sarka Kata a monacói hercegség divatbemutatójára. A szépségek azonban nem csupán munkával töltötték a napot, a vízimádatuknak is hódoltak. Ez Zsír!Origo10 kilót hízott Gesztesi Károlyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150630-10-kilot-hizott-gesztesi-karoly.htmlNépszerű a nők körében Gesztesi Károly. A színész állítja, megfordulnak utána a csajok, pedig jópár kilót felkapott. Ez Zsír!Fotó: Zsigmond László/Life.huBikiniben fotózták Béres Alexandráthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150625-bikinisben-fotoztak-beres-alexandrat.htmlA kétgyermekes fitneszedző bombaformában van.Ez Zsír!--11 kilót fogyott Éden Adriennhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150604-11-kilot-fogyott-eden-adrienn-az-eden-hotel-szereploje.htmlÉden Adriennt nagyon bosszantották a túlsúlyára tett cikizős megjegyzések, ezért a hotelből hazaérkezve kemény edzésbe fogott. Meg is lett az eredménye, 11 kilót adott le – eddig. Az Aktív nézőinek elárulta, mi volt a módszere.Ez Zsír!OrigoÍgy tölti az idejét a Maldív-szigeteken Bódi Sylvihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150517-igy-tolti-az-idejet-a-maldiv-szigeteken-bodi-sylvi.htmlA gyönyörű modell az elmúlt években több időt tölt egzotikus környezetben, mint Budapesten, de ezt nem lehet felróni neki. Az alábbi fotót elnézve, mi is nagyon szívesen lennénk a szépség helyében. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.