Nagyon várja testvére érkezését L.L. Junior kisfia

Forrás: Facebook/L.L. Junior -
kedves fotó terhesség család várandóság L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rapper kedvesének egyre nagyobb a pocakja, a kisfiuk pedig igazán édes, csibész mosolyú lurkó, aki a jelek szerint nagy örömmel várja kistestvére érkezését.

L.L. Junios kisfia, Lacika hamaraosan testvérkét kap. A boldog család hétvégén, utazás közben szelfizett egyet, a képről pedig süt a köztük uralkodó harmónia. Junior korábban úgy nyilatkozott a Life.hu-nak, hogy nem a papírok kötöttségében hisz, hiszen nem ezen múlik a boldogság. Ennek ellenére nem is zárkózik el az esküvő lehetőségétől. "Most azonban az a fontos, hogy így együtt hárman, hamarosan négyen, boldogok legyünk" – mondta.

Forrás: Facebook/L.L. Junior

A kép alá pedig a következő szavakat írta a Junior: „Csillának egyre nagyobb a pocakja, Lacika boldog, mert nemsokára érkezik a kisöccse. Vidám és szép vasárnapot kívánunk mindenkinek!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.