Így vágott vissza Serena Williams a testén élcelődő trolloknak

Forrás: Northfoto -
Twitter troll visszavágás J. K. Rowling tenisz Harry Potter Serena Williams test estélyi ruha Wimbledon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világelső teniszezőnő gyönyörű estélyi ruhában jelent meg a wimbledoni teniszmérkőzés díszvacsoráján - néhány nappal azután, hogy Twitteren "férfiasnak" titulálta a testét egy rosszindulatú felhasználó. A vitába Harry Potter írónője, J. K. Rowling is beszállt.

Csúnyán beszóltak Serena Williamsnek. A 33 éves teniszezőnőt, aki immár hatodik egyéni címét szerezte meg a wimbledoni teniszbajnokság női egyes versenyében, Twitteren támadta be egy rosszindulatú troll, aki szerint Serena „úgy néz ki, mint egy férfi."

Forrás: Northfoto

A világelső teniszezőnőt maga J. K. Rowling, a Harry Potter írónője védte meg:

- vágott vissza Twitteren Rowling, aki később ugyanitt hozzátette: "Serena nem csupán egy csodálatos sportoló, hanem igazi példakép és gyönyörű nő is egyszerre".

Kik azok a trollok?

Odáig jutottunk, hogy a trollnak már wikipédiás szócikket szenteltek. Elszaporodtak, megnyomorítják a moderátorok, szerkesztők, fórumozók, kommentelők internetes mindennapjait, mert mindenhol ott vannak. De kik is ők? Mit csinálnak? És miért kapták ezt a nevet? Lehet őket szeretni? Esetleg még viccesek is? Ennek járt utána a Life.hu, a cikkért kattints ide!
Megy a trollkodás Zimány Linda meztelen képe alatthttp://www.life.hu/sztarok/20140925-zimany-linda-meztelen-kepe-alatt-megy-a-trollkodas.htmlAhogyan az várható volt, az Instagram-felhasználók azonnal lecsaptak a magyar modell sokat sejtető, "pure" képére.TV + SztárokOrigoMelltartó nélkül kellett játszaniuk a női teniszezőknek Wimbledonbanhttp://www.life.hu/trend/20150629-melltarto-nelkul-jatszanak-a-noi-teniszezok.htmlA tenisztörténelem legnagyobb összecsapásaként emlegetik a wimbledoni versenyt, melynek során a játékosoknak szigorú öltözködési szabályoknak kell megfelelniük. Előfordult, hogy a női játékosokat még a melltartójuktól is megfosztották, ha az nem passzolt felsőjükhöz. TrendAFPMajka durván beszólt Gesztinek!http://www.life.hu/sztarok/20150504-majka-rapper-durvan-beszolt-geszti-peternek-a-tv2-osszezarva-friderikusszal-cimu-musorban.htmlGeszti Péter rap szövegeit "kín-rímek tömkelegének" nevezte, szerinte "semmi üzenetük nincs" – Friderikusz szája tátva maradt Majka kijelentésétől.TV + Sztárok--Milliókért építtet új teniszpályát magának Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/otthon/20150705-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-milliokert-epittet-maganak-uj-teniszpalyat.htmlÚjabb felújítási munkákat tervez Cambridge hercegnéje norfolki rezidenciáján, Anmer Hallban.Otthon--Vajon fedi valami Kim Kardashian dús testét? Sejtelmes fotó!http://www.life.hu/intim/20150704-vajon-fedi-valami-kim-kardashian-testet-sejtelmes-fotot-posztolt.htmlNo, nem mintha hiányérzetünk lenne, hogy egy ideje már nem láttuk anyaszült meztelenül Kanye West nejét, de a celebnő most ismét olyan képet posztolt, amin el kellett gondolkodnunk, hogy vajon van-e rajta ruha.Intim--Rá sem ismerni a szexi teniszezőre! Kócosan, smink nélkül lazulhttp://www.life.hu/trend/20150627-maria-sarapova-teniszezo-smink-nelkul-es-kocos-hajjal-lazul.htmlFérfiak milliói hevernek Maria Sarapova lába előtt, a világhírű teniszező igazi álomnő. Most azonban eddig ismeretlen arcát mutatta meg Instagram oldalán. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.