A világelső teniszezőnő gyönyörű estélyi ruhában jelent meg a wimbledoni teniszmérkőzés díszvacsoráján - néhány nappal azután, hogy Twitteren "férfiasnak" titulálta a testét egy rosszindulatú felhasználó. A vitába Harry Potter írónője, J. K. Rowling is beszállt.

Csúnyán beszóltak Serena Williamsnek. A 33 éves teniszezőnőt, aki immár hatodik egyéni címét szerezte meg a wimbledoni teniszbajnokság női egyes versenyében, Twitteren támadta be egy rosszindulatú troll, aki szerint Serena „úgy néz ki, mint egy férfi."

Forrás: Northfoto

A világelső teniszezőnőt maga J. K. Rowling, a Harry Potter írónője védte meg: 

Igen, a férjem pontosan így néz ki ruhában. Egy idióta vagy"

- vágott vissza Twitteren Rowling, aki később ugyanitt hozzátette: "Serena nem csupán egy csodálatos sportoló, hanem igazi példakép és gyönyörű nő is egyszerre".

A teniszcsillagnak is megvolt a maga válasza: a wimbledoni bajnokoknak rendezett vacsorára a fentebb is látható, csodaszép estélyi ruhában érkezett Wimbledon másik bajnoka, Novak Djokovic oldalán, ahol megjegyezte: Hoztam egy szép ruhát, csak a biztonság kedvéért."

Kik azok a trollok?
Odáig jutottunk, hogy a trollnak már wikipédiás szócikket szenteltek. Elszaporodtak, megnyomorítják a moderátorok, szerkesztők, fórumozók, kommentelők internetes mindennapjait, mert mindenhol ott vannak. De kik is ők? Mit csinálnak? És miért kapták ezt a nevet? Lehet őket szeretni? Esetleg még viccesek is? Ennek járt utána a Life.hu, a cikkért kattints ide!