De édes! Alec Baldwin kisfiával alszik

Forrás: Instagram/ Hilaria Baldwin -
édes Hilaria Baldwin Alec Baldwin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznek és feleségének, Hilaria Baldwinnak egy hónapja született meg kisfia, akiért a híresség, úgy látszik, teljesen odáig van.

A közös családi fotó láttán is majdnem elolvadtunk, de ez a legújabb apa-fia kép is nagy kedvencünk lett. Rafael Thomas Baldwin a fotó tanúsága szerint szívesen alszik apukája mellkasán - és milyen jól teszi: tündériek együtt!

Forrás: Instagram/ Hilaria Baldwin

Dögös örökösnők és ravasz üzletasszonyok - Íme, a világ leggazdagabb hölgyeményeihttp://www.life.hu/csalad/20150713-a-top-5-leggazdagabb-asszony-a-vilagon.htmlHa gazdag nőkről van szó, az emberek általában milliomosfeleségekre vagy jómódba csöppent örökösnőkre asszociálnak. Ez részben igaz is - ahogy listánkon is láthatod -, sok asszony szerezte vagyonát előnyös házasság vagy jómódú családja révén, de akadnak üdítő kivételek is, olyanok, akik világhírű vállalatok irányításával nagyban hozzájárultak a családi vagyon gyarapodásához.CsaládOrigoMár a harmadik gyereket tervezi Vilmos és Katalinhttp://www.life.hu/csalad/20150714-vilmos-herceg-es-katalin-hercegne-ujabb-gyereket-terveznek.htmlKét hónapja született meg a hercegi pár második gyermeke, Sarolta hercegnő, akinek édesapja, Vilmos máris kétes utalásokat tett egy lehetséges harmadik csemetével kapcsolatban is.Család--Újabb veszélyes őrület! Nyaralás a szülés előtthttp://www.life.hu/csalad/20150713-nyaralas-a-szules-elott-ez-az-uj-veszelyes-orulet.htmlEgyre jobban hódít a fiatal pároknál a szülés előtti nyaralás: rápihenni az állandó babasírásra, kettesben tölteni még néhány romantikus napot. Sokan azonban nem mérik fel ennek a veszélyét.CsaládThinkstockMajka és Dundika családi fotójával nem tudunk betelni!http://www.life.hu/csalad/20150713-dundika-tunderi-csaladi-foton-pozol-majkaval-es-kisfiaval-mariannal.htmlDundika legújabb Instagram-fotójáról az egész kis család együtt mosolyog ránk. Nagyon édesek!Család--Gratulálunk! Ismét apa lett a jóképű sztárfocistahttp://www.life.hu/csalad/20150710-cesc-fabregas-masodszor-is-apa-lett-megszuletett-a-gyermeke.htmlCesc Fabregas, vagyis eredeti nevén Francesc Fabregas Soler katalán labdarúgó, aki jelenleg a Premier League-ben szereplő Chelsea FC játékosa, nem mellesleg pedig a spanyol labdarúgó-válogatott tagja, újfent apa lett.Család--Megdöbbentő kijelentést tett Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/csalad/20150713-cinthya-dictator-nem-akar-gyereket-es-egyelore-eskuvot-sem-tervez.htmlExtravagáns élet, extravagnáns életfilozófia. A fotóművész végzettségű Cinthya mindig meg tudja döbbenteni az embereket. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.