Gratulálunk! Ismét apa lett a jóképű sztárfocista

Forrás: Facebook/Cesc Fabregas -
családbővítés focistafeleség Cesc Fabregas focista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cesc Fabregas, vagyis eredeti nevén Francesc Fabregas Soler katalán labdarúgó, aki jelenleg a Premier League-ben szereplő Chelsea FC játékosa, nem mellesleg pedig a spanyol labdarúgó-válogatott tagja, újfent apa lett.

A jóképű sztárnak ugyanis megszületett a második gyermeke, erről pedig Facebook oldalán tájékoztatta a követőit:

Cesc Fabregas és gyönyörű családja. Forrás: Facebook/Cesc Fabregas

Cesc-nek és nála 12 évvel idősebb, libanoni barátnőjének, Daniella Semaannak egyébként 2013. április 10-én született meg első közös gyermeke, aki a Lia nevet kapta. Gratulálunk a családbővítéshez!

Így cukiskodtak győzelmük után a BL-nyertes sztárpapák:

Korábban a mezcserék voltak a legizgalmasabbak az összecsapások végén, de egyrészt le is szoktak róla a sportolók, másrészt pedig úgyis elkapcsolják az adást, mire kivillanna az első tetkó. Az egykori trendet egy ideje felváltották a tündéri sztárcsemeték, akik az apukájuk mezében totyognak a világ leghatalmasabb stadionjaiban. Így történt ez a júniusi BL-döntő után is. Íme az édes fotók!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.