Szakácskönyvet ír John Legend diétagyűlölő felesége

Forrás: Instagram/chrissyteigen -
diéta Chrissy Teigen szakácskönyv John Legend
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Chrissy Teigen hivatalos Instagram profilján tette közzé a hírt rajongóival: szakácskönyvet fog írni.

John Legend gyönyörű felesége mindig is imádta a hasát, és modell létére sosem mondott nemet a finom falatokra. Chrissy több interjúban is kifejtette, hogy utál diétázni, és ha tehetné, mindennap sült csirkét enne. Úgy tűnik, most egy könyv formájában is megmutatja, mennyire szereti az izgalmas ételvariációkat. A modell négy napja tett közzé olyan fotókat, amelyeken könyvének munkálatai láthatóak.

Forrás: Instagram/chrissyteigen

Az egyik képen még az apukája, és a kutyája is helyet kaptak, akik meglátogatták őt munka közben.

Forrás: Instagram/Chrissy Teigen

Így lett Legend neje minden nő legjobb barátnője

Egyetlen perc alatt lett nők millióinak szimpatikus John Legend felesége, Chrissy Teigen. A gyönyörű modell ezzel az egy fotóval bizonyította be, ő sem tökéletes. Azaz éppen hogy pont így tökéletes.

Törökülésben ülve fotózta le a combjait, és büszkén vállalta, hogy neki is vannak striái, ahogy a legtöbb nőnek. Mi csak annyit tudunk hozzáfűzni Mrs. Legend képéhez, hogy Chrissy forever!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.