Apa lesz a One Direction 23 éves sztárja: Gyereket vár az exbarátnője

Forrás: AFP/Isaac Brekken -
One Direction Louis Tomlinson exbarátnő Los Angeles terhes apa stylist énekes gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Louis Tomlinson májusban jött össze a stylistként ténykedő Briana Jungwirthel, akivel a hírek szerint már nem alkotnak egy párt. Ennek ellenére mindketten izgatottan várják közös bébijük érkezését.

Apa lesz Louis Tomlinson. A hírt több hírportál, köztük a People és a Billboard magazin is megerősítette.

Forrás: AFP/Isaac Brekken

A One Direction 23 éves sztárja, akinek zenésztársával annak idején a mi Palvin Barbink jött össze, május tájékán kavart a Los Angeles-i Briana Jungwirth stylisttal, nem sokkal azután, hogy szakított előző barátnőjével, Eleanor Calderrel.

Bár Louis, aki köztudottan imádta a hírnevével járó előnyöket, és Briana azóta szakítottak, jó viszonyuk megmaradt, mindketten örömmel és izgalommal várják közös kisbabájukat, aki jövő év elején érkezik.

Szoptatás közben vette el a biztonsági őr a nő gyerekéthttp://www.life.hu/csalad/20150714-szoptatas-kozben-vette-el-a-biztonsagi-or-a-no-gyereket.htmlEgy ruhaüzlet biztonsági őre rászólt a brit anyára, hogy hagyja abba gyereke szoptatását, majd lerántotta a csecsemőt a nő melléről, és azt mondta, ha vissza akarja kapni, kövesse. CsaládThinkstockA Messi-családtól elolvadunk! Cuki fotót osztott meg a Barcelona sztárjahttp://www.life.hu/csalad/20150714-lionel-messi-cuki-csaladi-fotot-osztott-meg-magarol-es-kisfiarol-thiagorol.htmlNézd meg, milyen helyes Lionel Messi kétéves kisfia, Thiago! Tiszta apja a csöppség.CsaládOrigoMár a harmadik gyereket tervezi Vilmos és Katalinhttp://www.life.hu/csalad/20150714-vilmos-herceg-es-katalin-hercegne-ujabb-gyereket-terveznek.htmlKét hónapja született meg a hercegi pár második gyermeke, Sarolta hercegnő, akinek édesapja, Vilmos máris kétes utalásokat tett egy lehetséges harmadik csemetével kapcsolatban is.Család--Megszületett a haldokló Bobbi Kristina Brown húgahttp://www.life.hu/csalad/20150714-bobbi-kristina-brown-feltestvere-megszuletett.htmlBobby Brownnak és feleségének, Alicia Etheredge-nek megszületett második gyermekük, aki a hírek szerint kislány lett.Család--Cenzúrázni kellett Hilaria Baldwin gyerekes fotójáthttp://www.life.hu/csalad/20150709-hilaria-baldwin-szoptatas-utan-elaludt-gyerekeivel-az-agyban.htmlAlec Baldwin kapta lencsevégre jógamániás feleségét és két gyönyörű gyermekét. A képet cenzúrázni kellett, mielőtt a sztár hitvese feltöltötte képmegosztó oldalára.Család--Pazar szülinapi bulit csapott gyerekeinek Angelina Jolie és Brad Pitthttp://www.life.hu/csalad/20150714-angelina-jolie-es-brad-pitt-jegkorcsolyazni-vitte-gyerekeit-knox-es-vivienne-szuletesnapja.htmlA hatgyerekes hollywoodi sztárpár korcsolyázással lepte meg mind a 6 csemetéjét Knox és Vivienne születésnapja alkalmából.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.