Nem sok ez egy kicsit egy 17 évesnek? Ezt a pazar palotát bérelte a One Direction két tagja

ház luxus One Direction fiúcsapat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Angliában nagyon népszerű fiúcsapat, a One Direction tagjai még nagyon fiatalok, de már olyan luxusban élnek, melyet bárki megirigyelhet.

A One Direction brit együttes a The X-Factor tehetségkutató hetedik szériájában tűnt fel, és végül harmadik helyezést értek el. A csapat két tagja, Harry Styles és Louis Tomlinson a népszerűség minden percét kieélvezi: a két srác sorra töri össze a lányok szívét, egyre növekvő vagyonukból pedig igyekeznek pompás körülmények között élni. A 17 és a 20 éves fiú Londonban bérelt nemrég egy csodás luxusotthont, melyet kis híján meg is vásároltak.

Forrás: www.zoopla.co.uk, AFP
Forrás: www.zoopla.co.uk, AFP

Kattints a képre a többi fotóért!

Harry és Louis havonta majdnem kétmillió forintért bérelte ezt a mesés házat, melyet végül nem vásároltak meg - jelenleg egy másik, hasonló luxusotthonban élnek. A ház korábbi bérlője Ashley Cole focista volt. A házhoz tartozik edzőterem, saját minibusz, és nagyon komoly biztonsági rendszerrel óvják. A hálószobákban óriási franciaágyakban hajtotta álomra a fejét a két sztárocska, a modern, kör alakú konyhában pedig akár egy hadseregnek is főzhettek. A moziszobába szívesen vitték a hölgyrajongókat egy-egy romantikus film megtekintésére... Persze mindennel felszerelt vendégszoba is volt a házban arra az esetre, ha a fiatalok haverjai egy buli után ott akartak aludni.

Forrás: www.zoopla.co.uk
Forrás: www.zoopla.co.uk

Kattints a képre a többi fotóért!

A jól felszerelt házhoz egy óriási park is tartozik, ami még eladhatóbbá teszi az ingatlant. "Harry és Louis luxuskörülmények között élnek, és annak minden percét imádják. Louis ide hívta meg az összes iskolai osztálytársát, Harry pedig odáig volt a gondolatért, hogy a házban előtte kedvenc focistája, Ashley Cole lakott" - vallotta a fiatalok egyik ismerőse.


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!




Lúgosító, kalóriaszegény, gluténmentes csodaszer: a quinoa jótékony hatásaihttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20120423-lugosito-kaloriaszegeny-glutenmentes-csodaszer-a-quinoa-jotekony-hatasai.htmlA titokzatos föld alatti vízfolyások felelősek a rák kialakulásáért? - Nagyító alatt a vízerekhttp://www.life.hu/hazitunder/20120420-a-titokzatos-fold-alatti-vizfolyasok-felelosek-a-rak-kialakulasaert-.htmlŐ is ebből akar megélni? Victoria Beckham pályát módosíthttp://www.life.hu/hazitunder/20120420-o-is-ebbol-akar-megelni-victoria-beckham-palyat-modosit.htmlVan szíve megválni ettől az álomotthontól? Jack Nicholson költözni vágyikhttp://www.life.hu/hazitunder/20120419-van-szive-megvalni-ettol-az-alomotthontol-jack-nicholson-koltozni-vagyik.html4 természetes cukorpótló, hogy egészségesebben legyen édes az életedhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20120419-4-termeszetes-cukorpotlo-hogy-egeszsegesebben-legyen-edes-az-eleted.htmlMinden gyerek után új házat vesz? Tori Spelling megint árulja az otthonáthttp://www.life.hu/hazitunder/20120418-minden-gyerek-utan-uj-hazat-vesz-tori-spelling-megint-hazat.htmlPörgesd fel a szerelmi életed! - Bevált feng shui tippekhttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20120417-porgesd-fel-a-szerelmi-eleted-bevalt-feng-shui-tippek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.