Elképesztően néz ki a 3 gyerekes modellmami

Forrás: Instagram/Candy Lo -
kinézet édesanya modell Kína Hong Kong szépségkirálynő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csalás, nem ámítás: a képen szereplő hölgy neve Candy Loo, 50 éves, és három gyerek boldog édesanyja.

Hihetetlen jól néz ki az immár 50 éves Candy Lo. A háromgyerekes édesanya, aki simán letagadhatna akár 20 évet is, 1991-ben nyert szépségversenyt, nem sokkal később azonban visszavonult a reflektorfény elől, hogy a családjára koncentrálhasson.

Forrás: Instagram/Candy Lo

Az egykori Miss Asia cím birtokosa 2 évvel ezelőtt vált el férjétől, azóta egyedül neveli 3 gyermekét, és saját útját járja: nemrég például megjelent saját nevével fémjelzett könyve, amelyből már 3000 példány kelt el.

Forrás: Instagram/Candy Lo

A kötet tulajdonképpen egy fényképalbum Candyről, bevételének egy részéből pedig gyerekeket és bántalmazott nőket fog támogatni a Hong Kong-i születésű modell.

20 évesnek néz ki az 52 éves nő

Nem csak Candy büszkélkedhet fiatalosságával: a brit Pamela Jacobs 52 éves, de úgy néz ki, mintha a húszas éveiben járna. Csodálatos külsejét saját bevallása szerint a napozókrémnek és a kókuszolajnak köszönheti - kattints ide a cikkért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.