Kiderült, kisfiút vagy kislányt vár-e Pirner Alma

Forrás: Facebook/Pirner Alma -
babavárás Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre! Lehullt a lepel és a rajongók is megtudhatják, milyen nemű a gyönyörű rúdtáncosnő babája.

"Kisfiú lesz! A nevét még nem tudjuk, és egyelőre a vezetéknevét sem döntöttük el. A férjem felvetette az ötletet, hogy mindkettőnk nevét viselje" - idézi Alma szavait a Bors.

"A szobáját a férjem már kifestette, és a legtöbb dolgot már beszereztük számára. Nem szeretek kapkodni" - vélekedik a szépség.

Forrás: Facebook/Pirner Alma

Elbűvölő képet posztolt pocakjáról a félidős Tatár Csillahttp://www.life.hu/csalad/20150714-elbuvolo-kepet-posztolt-pocakjarol-a-felidos-tatar-csilla.htmlRohan az idő. Mintha csak néhány nappal ezelőtt jelentette volna be Tatár Csilla, hogy babát vár, most pedig már azt is tudjuk: várandóssága felén is túl van a szép műsorvezető. CsaládOrigoMegdöbbentő kijelentést tett Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/csalad/20150713-cinthya-dictator-nem-akar-gyereket-es-egyelore-eskuvot-sem-tervez.htmlExtravagáns élet, extravagnáns életfilozófia. A fotóművész végzettségű Cinthya mindig meg tudja döbbenteni az embereket. Család--Kiderült végre! Ezért ilyen vékony a szülés után Katalinhttp://www.life.hu/csalad/20150626-ezert-ilyen-vekony-a-szules-utan-katalin.htmlKatalinnal kapcsolatban sok pletyka felröppen közvetlenül a szülése után is. A legerősebb köztük talán az volt, hogy nem is ő szülte meg a kis Saroltát... Most újabb elmélet született arról, miként nyerte vissza máris csodás alakját... Család--Megszülte, majd kukába dobta lányát egy 23 éves nőhttp://www.life.hu/csalad/20150611-megszulte-majd-egy-kukaba-dobta-lanyat-egy-23-eves-no-angie-smith.htmlA 23 éves Angie Smith részben szülői nyomásra döntött úgy, hogy nem neveli fel gyermekét. Házuk fáskamrájában szülte meg a babát, majd egy közeli szemetesbe rejtette. Állítja: remélte, hogy megtalálják a kislányt, és szerető családban nőhet fel.CsaládOrigoHatalmas pocival festi a babaszobát Nádai Anikóhttp://www.life.hu/csalad/20150617-hatalmas-pocival-festi-a-babaszobat-nadai-aniko.htmlRendszeresen oszt meg élete apró, de jelentőségteljes pillanatairól fényképet a Facebookon Nádai Anikó. Ezúttal is így tett. Család--Mádai Vivien: "Nem jött az anyai érzés, nem éreztem semmit" - Szakemberhez fordulthttp://www.life.hu/csalad/20150610-madai-vivien-a-szules-utani-depressziorol-meselt.htmlAz anyaság "sötétebb" oldaláról mesélt Mádai Vivien. Azt állítja, nem volt felkészülve arra, hogy a szülés után mennyire nehéz korszak következik. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.