Mindenkinek van gyenge pontja. Kiderült, hogy a brit uralkodónő mit nem tud elviselni. 

Egy ideje már tartja magát a trendek között az éktalpú, más néven telitalpú cipő, amelynek Katalin hercegné is nagy hódolója. 

Csak éktalpú ne legyen!Forrás: AFP/Pool

Nem véletlenül, hiszen csinos, magasít, ezzel együtt optikailag karcsúsít is, és még kényelmesebb is, mint a lehetetlen magasságú tűsarkúk. Mégsem ajánljuk azoknak, akik a közeljövőben esetleg Erzsébet királynővel találkoznának. Az ok egészen egyszerű: gyűlöli őket. 

A királynő nem nagy rajongója az éktalpú cipőknek. Nem szereti őket, és ezt a család női tagjai is pontosan jól tudják” – mondta el a Vanity Fairnek a királyi családhoz közel álló forrás. Már csak egy kérdésünk maradt: akkor Katalin vajon direkt bosszantja a királynőt, amikor ilyen cipőt húz? 

Így lett igazi stílushercegnő Katalinból
Katalin hercegnő stílusát imádjuk, de az igazság az, hogy csak azóta követjük figyelemmel, amióta eljegyezte őt Vilmos herceg. Pedig 2010. november 16. előtt is volt élete a Middleton lánynak. A Life.hu itt nézett utána, hogyan is lett egy középszerűnél is rosszabbul öltözködő angol polgárlányból Anglia legstílusosabb asszonya.