Így öleli egymást Sarka Kata és Hajdú Péter - intim fotó

Forrás: Facebook / Hajdú Péter -
Sarka Kata fotó szerelem ölelés Veszprém Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akárki akármit mond, Sarka Kata és Hajdú Péter igenis összeillő pár. Mi sem bizonyítja ezt jobban más, mint a szerelmes fotó, amit Veszprémben készítettek. 

Kata és Péter a Cool and the gang koncert előtt tértek be Veszprémbe, ahonnan egy közös fotót posztoltak. Péter közösségi oldalán található meg az a kép, amelyen a házaspár kedvesen öleli egymást. Süt róluk a szerelem, a gondtalanság, a szabadság. Ilyen egy igazi kapcsolat, amely a gyerekek születése után még erősebbé válik.

Sarka Kata, Hajdú Péter Forrás: Facebook / Hajdú Péter

Áll a bál Pécsi Ildikó családjának háza tájánhttp://www.life.hu/csalad/20150716-pecsi-ildiko-nem-nyugszik-ki-akarja-semmizni-volt-menyet.htmlPécsi Ildikó fia, Szűcs Csaba és annak felesége, Pártos Csilla bő egy évvel ezelőtt bejelentették, hogy megromlott a kapcsolatuk, elválnak. Akkor még úgy tűnt, békés utat választanak…CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huVárkonyi Andrea smink nélkül is csodaszép - közös fotót készítettek kislányávalhttp://www.life.hu/csalad/20150711-varkonyi-andrea-smink-nelkul-is-csodaszep-kozos-fotot-keszitettek-kislanyaval.htmlVárkonyi Andrea, Bochkor Gábor felesége megmutatta: "az aki szép, az reggel is szép".CsaládOrigoVajna Timi nem tudja, hogy Andy mit íratott vele aláhttp://www.life.hu/csalad/20150711-vajna-timi-nem-tudja-hogy-andy-mit-iratott-vele-ala.htmlVajnáéknak van házassági szerződésük, de a tartalmáról alig tud valamit a producer felesége.Család--Bréking! Jennifer Aniston végre férjhez ment! http://www.life.hu/csalad/20150711-breking-jennifer-aniston-vegre-ferjhez-ment-justin-theroux.htmlNem tudjuk elhinni, hogy ez a hír igaz. Pedig a Life&Style magazin címlapja szerint hivatalos az információ. Család--Ma lenne 82 éves Csala Zsuzsa - legviccesebb előadásával emlékezünk ráhttp://www.life.hu/csalad/20150709-ma-lenne-82-eves-csala-zsuzsa-ra-emlekezunk-a-sok-herce-hurca-utan-mar-bekeben-nyugszik.htmlA brilliáns színésznő 2014-ben, életének 81. életévében hunyt el. Család--Így öleli egymást Nádai Anikó és pocakjának legnagyobb rajongója - intim fotóhttp://www.life.hu/csalad/20150705-nadai-aniko-hatalmas-pocakja-es-legnagyobb-rajongoja-muzli-a-mentett-kutya-intim-foto.htmlTündéri fotót posztolt az éppen terhes Nádai Anikó magáról és kedvencéről, Müzliről.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.