Feszes cicik idősebb korban is? Akkor hanyagold a melltartót!

Forrás: Thinkstock -
mell kutatás melltartó tanulmány egészség cici feszesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha kedves számodra a melleid feszessége, akkor ezentúl hanyagolni fogod a cicifixet.

Azt már rég tudjuk, hogy egy rossz melltartó akár az egészségünkbe is kerülhet, de akkor sem dőlhetünk hátra nyugodtan, ha már kiválasztottuk a tökéletes méretű és fazonú cicifixet.

Forrás: Thinkstock

A Metro lap oldalán lehozott tanulmány szerint ugyanis azok a hölgyek, akik nem viselnek melltartót, átlagosan 7 milliméterrel magasabbra emelkedett a mellbimbója azoknál, akik viszont rendszeresen hordják a fehérneműt.

A sportorvosokból álló francia kutatócsoport, akik 330 18 és 35 év közötti hölgy kebleinek változásait követték nyomon, úgy vélekedett, hogy a cicifix csak gátolja a mellszövet természetes növekedését, ami miatt hamarabb veszítik el rugalmasságukat és feszességüket. Az eredmény: idő előtt megereszkedett keblek. Még egy ok a nagy melegben, ami miatt eldobhatjuk a melltartót!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.