Kerek és feszes: Eva Longoria szuperszexi fenekét csodáljuk

Forrás: AFP/Frederick M. Brown -
szexi kerek feszes bőr fenék Eva Longoria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 40 éves Eva Longoria kirobbanó formában van. Nem túl meglepő.

A korábban bugyi nélkül vörösszőnyegező színésző Jose Baston üzeltemberrel shoppingolt Sydney-ben. Egy fekete leggingsben tette mindezt és legnagyobb örömünkre egy viszonylag rövid felsőben. Ez utóbbinak azért örülünk, mert így megcsodálhattuk Eva szuperkerek, tónusos fenekét. Az üzletben készült fotókat ITT nézheted meg.

Forrás: AFP/Frederick M. Brown

Nem csoda, hogy Eva pasija szívesen markolássza a kerekded idomokat.

Havi öt nap böjt a fogyás titka?http://www.life.hu/ez-zsir/20150717-havi-ot-nap-bojt-a-fogyas-titka.htmlNemrégiben egy új fogyókúrás őrület ütötte fel a fejét, melynek lényege, hogy havi ötnapos böjtöléssel fittek és egészségesek maradhatunk, ráadásul a drasztikus kalóriamegvonással járó egyéb diétákkal szemben, a szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat és tápanyagokat is megkapja a szervezetünk.Ez Zsír!--Bomba alakot villantott Vajna Timi - nem fél megmutatni idomaithttp://www.life.hu/ez-zsir/20150717-bombaalakot-villantott-vajna-timi-nem-fel-megmutatni-idomait-amikor-bikiniben-pozol.htmlVajna Timi nem fél megmutatni a testét. Nincs is mitől tartania: mindene teljesen rendben van, sőt!Ez Zsír!Origo5 kép, amit mindenképpen látnod kell a világsztárok szuperdögös fitneszedzőjérőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150716-5-kep-amit-mindenkeppen-latnod-kell-a-vilagsztarok-szuperdogos-fitneszedzojerol-jennifer-nicole-lee.htmlA legnagyobb világsztárok edzője, Jennifer Nicole Lee fitnesszmodell nem túlzottan szégyellős. Íme, a kedvenc képeink a gyönyörű nőről. Ez Zsír!OrigoDér Heni tökéletes testtel élvezi a bikiniszezonthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150711-der-heni-tokeletes-testtel-elvezi-a-bikiniszezont.htmlDér Heni tökéletes teste már bejárta a világhálót. Ezúttal bikiniben mutatta meg idomait. Ez Zsír!OrigoBrutális izmok! Jakabos Zsuzsa kockahasat, Hosszú Katinka látványos bicepszeket villantotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150428-brutalis-izmok-jakabos-zsuzsa-szexi-kockahasat-hosszu-katinka-pedig-latvanyos-bicepszeket-villantott.htmlKedvenc úszónőink nem bízzák a véletlenre: kőkeményen edzenek, hogy bezsebeljék a jól megérdemelt aranyérmeket. És legnagyobb örömünkre meg is mutatják, hogyan készülnek a versenyekre.Ez Zsír!--Év eleji feltöltődés garantálva! - Öt szuper wellness-szálloda, ahol kikapcsolódhatszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150107-wellness-szallodak-regionkent-a-tokeletes-kikapcsolodasert.htmlNincs is jobb dolog annál, mint az évet egy pihentető wellness-hétvégével kezdeni. Mutatunk néhány olyan szuper helyet, ahol a különböző szolgáltatásoknak hála az év eleji feltöltődés garantált! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.