Dúl a love: így markolássza Eva Longoria fenekét a pasija

Forrás: AFP/Frederick M. Brown -
popsi csókolózás szerelem fenék Eva Longoria nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Semmi meglepő nincs abban, hogy még mindig odáig van a színésznőért Jose Antionio Baston, akivel immár 2 éve alkotnak egy párt, hiszen Eva dögösebb, mint valaha!

Úgy látszik, nem csak mi vagyunk az egyetlenek, akik nem tudnak betelni Eva Longoria szépségével és csodás bikinialakjával.

Forrás: AFP/Frederick M. Brown

A 40 éves színésznőt tévémogul-szerelmével, Jose Antonio Bastonnal kapták lencsevégre a szemfüles fotósok egy szenvedélyes csókváltás közepette, ami közben még Eva fenekének is jutott egy kis simogatás - nézd csak meg ITT!

A Született feleségek sztárja és kedvese jelenleg a meseszép Caprin töltik romantikus nyaralásukat egy luxusjachton, amelynek néhány jól sikerült pillanatát közösségi oldalán is megosztotta már.

Eva Longoria akar lenni a női George Clooneyhttp://www.life.hu/news/20150705-eva-longoria-akar-lenni-a-noi-george-clooney.htmlNem, a Született feleségek sztárja nem az életstílusa miatt tartja követendő példának a sármos színészt.News--"A szex mocskos dolog" - Persze csak ha jól csináljákhttp://www.life.hu/intim/20150713-pilat-gabor-a-szex-mocskos-dolog-persze-csak-ha-jol-csinaljak.htmlHallottam egyszer egy rádióműsort arról, hogy mi a normális a szexben. Ez legalább annyira jó kérdésfelvetés, mintha a tanár azt kérdezné a diákoktól, hogy kinek mi a kedvenc fagylaltja, az tegye fel a kezét!IntimThinkstockA 40 éves Eva Longoria bikiniben mutatta meg dögös alakjáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150704-eva-longoria-szineszno-a-spanyol-tengerparton-mutatta-meg-dogos-alakjat.htmlA színésznő a spanyol tengerparton irigylésre méltó alakot villantott. 40 évesen bizony mi is szeretnénk így kinézni.Ez Zsír!--Vilmos herceg új kolléganőjéről beszél most az egész világhttp://www.life.hu/intim/20150715-vilmos-herceg-katalin-hercegne-hasonmasaval-dolgozik-egyutt-a-legi-mentoknel.html„Katalin hercegné hasonmásával dolgozik Vilmos herceg" - ilyen, és ehhez hasonló cikkek jelentek meg a brit herceg első munkanapja után, miután a sajtónak feltűnt a szintén barna hajú kolléganő, aki állítólag nagyon hasonlít Vilmos hitvesére.Intim--Dögös bikinikben pózol Dukai Reginahttp://www.life.hu/sztarok/20150714-dukai-regina-egy-hajo-fedelzeten-pozol.htmlA szőke modell az utóbbi időben egyre gyakrabban oszt meg a rajongóival igazán szexi képeket, most pedig bikiniben is megmutatta magát.TV + SztárokOrigoSzex közben halt meg a 76 éves iskolaigazgatóhttp://www.life.hu/intim/20150714-szex-kozben-halt-meg-a-76-eves-iskolaigazgato.htmlA köztiszteletben álló nyugalmazott iskolaigazgató egy 18 éves lánnyal szűrte össze a levet, közben érte a halál.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.