Wow! Így még sosem láttuk Kulcsár Edinát!

hajkorona frizura hullám szépségkirálynő Kulcsár Edina fonott copf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépségkirálynőnek nagyon jól állt a tincsekbe fonott haj, nem is értjük, miért akarja kibontogatni.

Kulcsár Edinának nehéz napja lesz, ezért este befonogatta a haját, valószínűleg azzal a céllal, hogy hétfő reggelre szép hullámos legyen. A modellnek a fonott fürtök nagyon jól állnak, viszont reméljük, a nap folyamán azt is megmutatja, hogyan hullámosodtak be fürtjei a fonástól.

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina

"Este befontam a hajam, hogy ezzel reggel ne kelljen foglalkoznom, ám egy kis késésbe lettem, így az autóban kell kibontanom!" - írt a kép mellé Edina.

Sarka Kata őrülten dögös nyári ruciban pózolthttp://www.life.hu/trend/20150717-sarka-kata-hajdu-peter-felesege-orulten-dogos-nyari-ruciban-pozolt.htmlPénteki szelfivel lepte meg rajongóit Sarka Kata, aki megmutatta legújabb ruhaszerzeményét. Jól fog jönni a hőségben.Trend--Conchita Wurst extrém ruhakölteményt villantotthttp://www.life.hu/trend/20150717-conchita-wurst-eurovizios-gyoztes-enekes-extrem-ruhakoltemenyt-es-formas-popsit-villantott.htmlA szakállas énekes"nő" különleges ezüstben ragyogó báli ruhában mutatta meg darázsderekát.Trend--Horváth Éva dögös dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/trend/20150717-horvath-eva-modell-musorvezeto-dogos-szexi-dekoltazst-villantott-es-bikiniben-husolt-a-medenceben.htmlA kánikula rátelepedett Budapestre, de ez semmit sem számít, hiszen itt van nekünk a hűsítő Horváth Éva, aki megmutatta, hogyan kell sellőlányként pózolni a medencében.Trend--35 éves a világ legjobban kereső modellje - Hogy csinálod, Gisele Bündchen?http://www.life.hu/trend/20150714-gisele-bundchen-35-eves-szuper-fotok-a-modellrol.htmlGisele Bündchen nem indul el dolgozni, ha nem tudja biztosan, hogy egy nap alatt legalább 36 MILLIÓ forintot kap majd. Megteheti, hiszen évek óta ő a világ legjobban kereső modellje. A brazil ikont a sok millió dolláros vagyona sem tartja vissza attól, hogy új dolgokba kezdjen: gumiszandálokat tervez, fehérneműket dob piacra, kozmetikai termékekhez adja a nevét, és persze számos világmárka arcaként tündököl. A szupermodell ma 35 éves - összeszedtük néhány nagy pillanatát.TrendAFPSminkbakik, amik öregítenek - kerüld el őket!http://www.life.hu/trend/20150714-sminkbakik-amik-oregitenek-larion-oscar-tipjei.htmlAkármennyire is imádsz sminkelni, vannak olyan dolgok, amiket érdemes örökre elfelejteni, főképp azért, mert éveket öregíthetnek az arcodon. Larion Oscar sminkmester most elárulja, melyik az a 3 sminkbaki, amiket ha elkövetsz, egészen biztosan idősebbnek látszol majd. TrendThinkstockKülönleges eljárással őrzi bőre hamvasságát Vámos Erikahttp://www.life.hu/trend/20150717-vamos-erika-musorvezeto-lazac-dnsel-kuzd-az-oregedes-es-a-narancsbor-ellen.htmlLazaccal küzd a narancsbőr ellen a TestŐr magazin műsorvezetője, sőt ezt a különleges krémet keni magára az arcától a popsijáig.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.