Összetört a szemhéjfestéked? Ne aggódj, ezzel a nagyszerű trükkel újrahasznosíthatod - videó

fashion week újrahasznosítás Csobot Adél szemhéjfesték Adél világa alkohol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy óvatlan pillanatban összetört a kedvenc szemhéjfestéked? Ne aggódj, mutatok egy nagyszerű trükköt, amellyel újjávarázsolhatod. Sőt, azt is megmutatom, hogyan tudsz körömlakkot készíteni belőle. 

Stílusos strandfrizurák - így csináld!http://www.life.hu/adelvilaga/20150713-csobot-adel-az-adel-vilaga-sorozatban-strandfrizurat-keszit.htmlTéged is zavar a nagymelegben, napozás közben a hajad? Mutatok néhány egyszerű, de szuper megoldást.Adél világaOrigoNem volt elég időd? 3 perces gyorssmink, amit a kocsiban is feldobhatszhttp://www.life.hu/adelvilaga/20150708-nem-volt-eleg-idod-3-perces-gyors-smink-amit-a-kocsiban-is-feldobhatsz-csobot-adel-mutatja-az-adel.htmlNem volt időd sminkelni? Ne aggódj! Mutatok egy gyors sminket, amit akár az autóban, ecsetek nélkül is feldobhatsz. Adél világaOrigoMézes-mandulás bőrradír a gyönyörű arcbőrérthttp://www.life.hu/adelvilaga/20150715-csobot-adel-az-adel-vilagaban-mezes-mandulas-borradirt-keszit-a-gyonyoru-arcborert.htmlMi kell a gyönyörű szép arcbőrért? Egy remek arcradír, ami még hidratál is. Így készítheted el a legjobb krémet te magad is. Adél világaÍgy szedd ki a rúzsfoltot a ruhádból! Íme, egy fantasztikus trükkhttp://www.life.hu/adelvilaga/20150708-igy-szedd-ki-a-ruzsfoltot-a-ruhadbol-ime-egy-fantasztikus-trukk-csobot-adeltol-az-adel-vilaga.htmlBiztosan előfordult már veled is, hogy összerúzsoztad a kedvenc ruhád. Velem is megtörtént ez a napokban, ezért utánajártam, hogyan is lehet hatékonyan eltávolítani ezeket a foltokat. Most elárulom nektek is. Adél világaOrigoNem csak a káosz lehet úr! Így tarts rendet egy női táskábanhttp://www.life.hu/adelvilaga/20150630-csobot-adel-adel-vilaga-cimu-videosorozataban-megmutatja-hogyan-lehet-konnyen-rendet-tenni-es-rendet.htmlIgazán csajos, hasznos, néhol vicces és időnként esetlen – ilyen lesz az Adél világa. Új sorozat a Life.hu-n!Adél világaOrigoAdél világa - Csobot Adél új sorozata a Life.hu-nhttp://www.life.hu/adelvilaga/20150623-adel-vilaga-cimmel-indul-uj-videosorozat-szepseg-divat-egeszseg-temaban.htmlÚj videósorozat indul a Life.hu-n! Adél világaFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.