Gyönyörű nők lettek Sylvester Stallone kislányaiból

Forrás: AFP/Loic Venance -
család Sylvester Stallone lányok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csodaszép nők társaságában nyaral Mexikóban Sylvester Stallone - közöttük van a világsztár három lánya is.

Feleségével, a 46 éves Jennifer Flavinnal és három lányával hajózgat a 69 éves Sylvester Stallone. Míg Stallone farmer és fekete póló alá rejtette izmait, a csinos lányai, Sistine, Sophia és Scarlet bátran megmutatták hosszú és barna combjaikat falatnyi sortjukban.

A színészt lefotózták, ahogy nagyon elmélyülten olvas egy Peter O'Toole-könyvet. A családi luxusnyaralásról készült képeket itt, a Daily Mailen tudod megnézni.

Forrás: AFP/Loic Venance

Már nem koraszülött - Várandósságod 37. hetének történéseihttp://www.life.hu/csalad/20150717-ez-tortenik-a-mamaval-es-a-babaval-a-terhesseg-37-heteben.htmlA 37. hét végére a magzat orvosilag érettnek számít, ezért ha megindul a szülés, már nem próbálják késleltetni a kicsi világra jövetelét. Babád ha most születik meg, már nem számít koraszülöttnek.CsaládThinkstockA te vállalkozásodban ki a főnök? És ki a vezető?http://www.life.hu/csalad/20150717-pilat-gabor-a-te-vallalkozasodban-ki-a-fonok-es-ki-a-vezeto.htmlAzt a kérdést, hogy "Ki a vezető?", nagyon sokszor szegeztem kis, közepes illetve nagy cégek vezetőinek. A legkülönfélébb válaszok születtek: "A vezető az, aki a legmotiváltabb a cégben"-től a "Az a vezető, aki segít a munkatársak problémáit megoldani"-ig. Minden csoportban kell lennie vezetőnek, legyen szó bármilyen játékról, sportról, vagy egy cégről, aki nélkül a csoport megbénulna és mozgásképtelenné válna.CsaládThinkstockIlyen volt A szürke ötven árnyalata sztárja gyerekként: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20150720-melanie-griffith-szineszno-gyerekeirol-keszult-keppel-nosztalgiazik.htmlMelanie Griffith gyönyörű kislányaiból mára felnőtt nők lettek. A színésznő egy 2000-ben készült képpel nosztalgiázott egyet Instagramon. Család--Meghitt pillanatot osztott meg kislányával Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/csalad/20150719-berki-krisztian-kislanya-edesen-szundikal-edesapja-mellett.htmlA műsorvezető imádja a kislányát, és rendszeresen osztja meg rajongóival az együtt töltött pillanatokról készült képeket.CsaládOrigoFelakasztotta magát a börtönben Magdelena Luczak, az anya, aki halálra éheztette a gyermekéthttp://www.life.hu/csalad/20150718-magdelena-luczak-felakasztotta-magat-a-bortonben-az-anya-aki-halalra-eheztette-a-gyermeket.htmlA BBC tájékoztatása szerint meghalt az a 29 éves Magdelena Luczak, aki az élettársával együtt 2012-ig súlyosan bántalmazta, majd pedig halálra éheztette négyéves kisfiát, Danielt.CsaládNorthfotoÖnként vállalt boldogtalanság vagy a felszabadító válás? Van kiút a rossz házasságból!http://www.life.hu/csalad/20150717-5-tanacs-hogy-eld-tul-a-valast.htmlEgy boldog család elengedhetetlen hozzávalói: apa, anya, gyerekek. Minden harmonikus, minden idilli, így kerek a világ, akárcsak a filmekben. De mit történik, ha apa titokban a húszéves titkárnőjénél keresi a boldogságot, és a család minden estéje ajtócsapkodásból, és akár tettlegességig fajuló vitákból áll? Mi lehet egy ilyen nehéz helyzetben a helyes döntés: az önként vállalt boldogtalanság vagy a felszabadító válás?CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.