Ilyen, amikor Varga Viktor dús mellkasszőrébe tép a szél

Forrás: Facebook/Varga Viktor -
Sandokan szőrös mellkas Varga Viktor villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes Sandokan-stílusra váltott, és a kéklő, bárányfelhős ég alatt libbenő hajjal és szőrös mellkassal szelfizett.

Viktor ismét különleges fotóval és külsővel rukkolt elő: hódító Sandokanra váltott. Az retró sorozatsztár anno a nők bálványa volt, vajon Viktor ezzel a képpel hasonló babérokra áhítozik?

Forrás: Facebook/Varga Viktor

Sokkoló fotót tett közzé Varga Viktor

Szerencsére ritkán látjuk pucér felsőtesttel Varga Viktort. Az énekes azonban most levetkőzött, mi pedig nem találunk szavakat a látványra. Reméljük, a fiúnak nincs semmi baja, egyszerűen csak ilyen a testalkata, ahogy exének Cinthya Dictatornak is. A képet a Life.hu cikkében találod.

Ejha! Naomi Campbell simán letagadhatna 15 évet http://www.life.hu/trend/20150707-naomi-campbell-szupermodell-siman-letagadhatna-15-evet.htmlA párductestű szupermodellen nem fog az idő! Naomi Campbell simán letagadhatna 15 évet. TrendOrigoAz megvan, amikor a 40 éves Eva Longoria bikiniben ugrál?http://www.life.hu/trend/20150707-eva-longoria-a-szuletett-felesegek-sztarja-bikiniben-ugral-egy-hajon.htmlA Született feleségek egykori sztárja 40 évesen is kirobbanó formában van! Szó szerint. TrendOrigoBaukó Éva intim helyzetbe keveredett Varga Viktorralhttp://www.life.hu/sztarok/20150715-bauko-eva-valosagshow-hosno-intim-helyzetbe-keveredett-varga-viktor-enekessel.htmlAz énekes és az egykori valóságshow hősnő egy szobában, ledér öltözetben szelfizett. Vajon mi van a két híresség között?TV + Sztárok--Hoppá! Demcsák Zsuzsát randira hívta Varga Viktorhttp://www.life.hu/sztarok/20150707-demcsak-zsuzsat-a-tv2-mokka-musorvezetojet-randira-hivta-varga-viktor-enekes.htmlVarga Viktor egy romantikus kocsikázásra hívta Demcsák Zsuzsát. A Mokka adásából kiderült, mit válaszolt a kedves invitálásra a műsorvezető. TV + Sztárok--Varga Viktor is helyet kapott Cinthya Dictator új hálójábanhttp://www.life.hu/sztarok/20150701-megmutatjuk-cinthya-dictator-uj-halojat-amiben-varga-viktor-is-helyet-kapott.htmlUgye senki sem gondolta, hogy Cinthya Diktator új lakásának hálószobája átlagosan lesz berendezve? Megmutatjuk, milyen extra ágyban hajtja álomra a fejét a különc lány.TV + SztárokVarga Viktor már gyerekkorában is aktokat festetthttp://www.life.hu/sztarok/20150618-varga-viktor-szamara-termeszetes-a-meztelenseg.htmlVarga Viktor már az óvodában is meztelen embereket rajzolt, számára mindig is természetes volt a pucérság. Idegesíti, ha hülyének nézik, és ha beszólnak neki az utcán, simán visszaszól. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.