69 évesen is kirobbanó formában van Goldie Hawn

Forrás: AFP -
színésznő bombaalak Goldie Hawn test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A francia riviérán, St. Tropez partjainál kapták lencsevégre Goldie Hawn-t.

A 69 éves színésznő éppen fürdőzésből tért vissza, fekete strandruhába bujtatva testét. Ám az így is látszik, hogy korához képest kirobbanó formában van Kate Hudson édesanyja. A fotókat ITT nézheted meg.

Forrás: AFP
Lesifotó: smink és melltartó nélkül sétálgat Sienna Miller http://www.life.hu/trend/20150722-lesifoto-smink-es-melltarto-nelkul-setalgat-sienna-miller-szineszno.htmlA világsztároknak is vannak rossz pillanatai. Éppen egy ilyet örökített meg egy lesifotós Sienna Miller színésznő életéből.Trend--Még soha nem volt ennyire dögös teste Heidi Klumnak - Fotókhttp://www.life.hu/trend/20150721-meg-soha-nem-volt-ennyire-dogos-teste-heidi-klumnak.htmlHeidi Klum szupermodell testére jó ránézni. TrendOrigoÍgy fest Kapócs Zsóka smink nélkül - Szuperszexi fotóhttp://www.life.hu/trend/20150721-igy-fest-kapocs-zsoka-smink-nelkul.htmlA smink nélküli világsztárok mellett immár hazai celebjeink is előszeretettel mutatják meg: igenis, festék nélkül is csodaszépek. TrendOrigoHoppá! Tetoválást villantott Gáspár Evelin: Fotó!http://www.life.hu/trend/20150720-cuki-tetovalast-villantott-gaspar-evelin-a-bokajara-varratott-egy-szivet.htmlGáspár Evelin előszeretettel posztol polgárpukkasztó fotókat Instagramjára. Korábban azonban egy helyes kis tetoválást villanatott. TrendOrigoBréking! Lindsay Lohan újra dögös - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20150717-lindsay-lohan-ujra-dogos-fotot-posztolt-az-instagramjara.htmlLindsay Lohan neve az utóbbi időben nem csodás külseje, brilliáns elméje vagy remek színészi teljesítménye kapcsán került előtérbe. Mostanáig.TrendOrigoHát ilyen egy Rothschild-Hilton-esküvő - íme, az első fotókhttp://www.life.hu/trend/20150711-nicky-hilton-hozzament-volegenyehez-james-rothschildhoz-az-eskuvo-elso-kepei.htmlParis Hilton gyönyörű testvére nem akárkit választott férjének, és persze nem akármilyen esküvőt tartottak a minap.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.