Uhh! Doutzen Kroes brutális kockahasat villantott!

Forrás: Instagram/ Doutzen Kroes -
Doutzen Kroes nyaralás Ibiza kockahas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mindig szexi modell hihetetlen kockahasat villantott Ibiza tengerpartján.

A 30 éves szépség, akinek jól áll a luxus, férjével nyaral a gyönyörű szigeten. Amíg a férj, DJ Sunnery James a helyi klubokban zenél, addig a modell egyedül is feltalálja magát: a tengerparton élvezi a nyarat. Szerencsére fotók is készültek Doutzenről, aki elképesztően izmos hasat villantott.

Forrás: Instagram/ Doutzen Kroes

Még több képet itt találsz a tengerben fürdőző kockás hasú modellről.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

"Ne 1 hónap után várjuk a csodát" - edzéstippek az ország legszexibb patikusátólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150720-dr-muzsik-reka-az-orszag-legszexibb-patikusa-fitneszezik-tippek-trukkok.htmlRéka gyógyszerészként dolgozik, mellette pedig rajong a fitneszért. Ez a mozgásforma szép lassan több lett számára, mint hobbi, ma pedig már sikert sikerre halmoz. Ismerjétek meg az ország minden bizonnyal legszexibb patikusnőjét!Ez Zsír!OrigoHosszú Katinkától tátva maradt a szánk - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20150721-hosszu-katinka-uszonorol-fantasztikus-edzes-kozben-keszult-fotot-talaltunk.htmlAz úszóbajnoknak minden izma megfeszül azon a fotón, amelyen megmutatta, milyen, amikor egy Iron Lady edzésbe lendül.Ez Zsír!--Ejha! Hódi Pamela hihetetlenül dögös bikinibenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150721-hodi-pamela-bikiniben-mutatta-meg-tokeletes-alakjat.htmlRemek formában van Hódi Pamela, aki egy különleges módszernek köszönheti tökéletes alakját, amit meg is mutatott egy dögös bikiniben. Ez Zsír!OrigoKerek és feszes: Eva Longoria szuperszexi fenekét csodáljukhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150720-kerek-es-feszes-eva-longoria-szuperszexi-feneket-csodaljuk.htmlA 40 éves Eva Longoria kirobbanó formában van. Nem túl meglepő.Ez Zsír!--Szalonna ízű szuperélelmiszert fejlesztettek kihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150720-szalonna-izu-szuperelelmiszert-fejlesztettek-ki.htmlA kutatók egy olyan algatörzset hoztak létre, amely rendkívül tápláló és rengeteg antioxidánst tartalmaz, ugyanakkor szalonna ízű.Ez Zsír!--Cinthya Dictator kockahasra gyúr http://www.life.hu/ez-zsir/20150720-cinthya-dictator-fotoslany-az-edes-elet-sztarja-kockahasra-gyur.htmlA fotóslány edzés közben, szexi szerelésben mutatta meg tökéletes alakját.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.