Kisbabát fogadna örökbe Katalin hercegnő és Vilmos

Forrás: AFP/Chris Jackson -
kisbaba Katalin hercegné Vilmos herceg Sarolta hercegnő örökbeadás György herceg Charlotte hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt, Katalin hercegné és Vilmos tovább bővítenék a családot. A ma két éves György herceg és Sarolta hercegnő testvére azonban a legújabb híresztelések szerint nem a szokványos módon érkezhet. 

A hercegi pár imádja két kisgyermekét, így nem is lenne csoda, ha még egy csöppségre áhítoznának. A most szárnyra kelt híresztelések szerint már fontolgatják is, hogy egy újabb trónörökössel ajándékozzák meg a briteket, aki azonban nem a hagyományos úton érkezne.

Forrás: AFP/Chris Jackson

A pletykák szerint ugyanis Vilmos herceg és Katalin hercegné az örökbefogadást fontolgatják - írja a Globe magazin. Ez nem is lenne meglepő, hiszen Katalinnak mindkét terhessége nehéz, rosszullétekkel teletűzdelt volt.

A lapnak nyilatkozó forrás szerint az örökbefogadást azóta fontolgatja a pár, mióta nemrégiben hosszasan teázgatott Angelina Jolie-val és Brad Pittel, akikkel többek közt ezt a témát is jól körbejárták a beszélgetés során.

Kíváncsi vagy rá, hogy változott Katalin hercegné az első terhességéhez képest? Nézd meg a Life.hu galériáját:

/1503/_gy_v2015324151747Azt beszélik: Vilmos megcsalta Katalinthttp://www.life.hu/intim/20150718-vilmos-megcsalta-katalint-bizonyos-lapok-szerint-gemma-mullennel.htmlSzinte nincs is olyan hét, hogy ne röppenne fel valami elképesztő pletyka a királyi családról. Már itt is legújabb... Intim--Álomszép anya-lánya fotó készült Katalinról és Sarolta hercegnőrőlhttp://www.life.hu/csalad/20150710-katalin-hercegnorol-es-sarolta-hercegnorol-alomszep-anya-lanya-foto-keszult.htmlLegutóbb, amikor a cuki kis György kivillantotta tökéletes fogacskáit, arról írtunk, hogy lehetetlen betelni a kis trónörökössel. Nos, ez Saroltára is éppúgy igaz, akit a keresztelője után kaptak lencsevégre. Imádjuk az anyukájával közös képét.Család--Tűzpirosban szurkolt Katalin hercegné Wimbledonbanhttp://www.life.hu/trend/20150709-tuzpirosban-szurkolt-katalin-hercegne-wimbledonban.htmlKöztudott, hogy a hercegi pár rajong a teniszért, ezért két kisgyerek ide vagy oda, Vilmos és Katalin kilátogattak Andy Murray és Vasek Pospisil meccsére. Katalin hihetetlenül jó formában van - mutatjuk is!Trend--Kisfia született a világ egyik legszebb mellű színésznőjénekhttp://www.life.hu/csalad/20150625-jennifer-love-hewitt-a-vilag-egyik-legszebb-mellu-szinesznoje-kisfiut-szult.htmlA gyönyörű 36 éves hollywoodi színésznő egészséges kisfiúnak adott szerdán életet. Jennifer Love Hewitt második gyermekének az Atticus James Hallisay nevet adta. Család--Susan Sarandon megdöbbentő vallomása: "A fiam néha női ruhákat hord"http://www.life.hu/csalad/20150617-susan-sarandon-hollywoodi-szinesznot-nem-zavarja-ha-a-fia-noi-ruhakat-hord.htmlMegdöbbentő vallomással rukkolt elő az egyik leghíresebb hollywoodi színésznő: Susan Sarandon elárulta, fia néha női ruhákba bújik, őt pedig anyaként ez egyáltalán nem zavarja. Család--Már egy hónapos Hargitai Bea babája – Megható családi fotóhttp://www.life.hu/csalad/20150618-mar-egy-honapos-hargitai-bea-kisfia-jason-sidney.htmlUgye, mennyire gyorsan repül az idő? Már egy hónapja, hogy Hargitai Bea életet adott kisfiának, a gyönyörű Jason Sidney-nek. Bea erről az alkalomról egy csodálatos és igazán intim családi fotóval emlékezett meg. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.