A világsztároknak is vannak rossz pillanatai. Éppen egy ilyet örökített meg egy lesifotós Sienna Miller színésznő életéből.

A Szerelem határai és az Alfie csinos színésznője, aki egyébként gyönyörű, ezúttal nem sokat foglalkozott a külsejével, mielőtt utcára lépett. Elképzelhető, hogy azért fest ennyire lestrapáltan a színésznő, mert a napokban bontotta fel eljegyzését vőlegényével, Tom Sturridge-el. Mindenesetre átgondolhatta volna az outfitjét, mielőtt nyilvánosan mutatkozik: egy melltartó és némi smink nagyon hiányzik... A fotókat ITT nézheted meg.

Sienna MillerForrás: AFP/Jason Merritt
Sienna szülei még kiskorában elváltak, a gyermekek édesanyjukkal Londonba költöztek. Siennat édesanyja egy bentlakásos iskolába küldte, Surrey-be, ahol a lány ügyesen megtalálta a kiskapukat, ivott, elcsábította a kertészt, de ugyanebben az időben kezdett vonzódni a művészetek felé is. A középiskola befejezése után Sienna visszaköltözött szülővárosába, New York-ba, színészetet tanult és több színpadi szerepet is kapott. Pár év után Sienna visszatért Londonba, ahol felfedezték tehetségét, kisebb szerepek után az Alfie című filmben debütált. A film forgatása alatt Sienna beleszeretett partnerébe, Jude Law-ba, és miután a színész elvált Sadie Frost-tól 2004 végén megkérte Sienna kezét, de nem házasodtak meg.