A herceg eltitkolt lánya először beszél az apjáról

Forrás: AFP/Andrew H. Walker -
eltitkolt gyerek apaság Albert herceg Monaco
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jazmin Grace Grimaldi, Albert monacói herceg eltitkolt lánya eddig nem beszélt apjáról, de most a Harper's Bazaarnak elmondta, milyen érzés egy uralkodó házasságon kívül született gyerekének lenni. 

Először állt nyilvánosság elé a 24 éves Jazmin, akinek édesanyja kitartóan küzdött azért, hogy lányaként ismerje el a herceg. Albert sokára jelentette be, hogy született egy házasságon kívüli lánya, akit bár mindenben támogatott, de nem lehet trónörökös.

Albert herceg eltitkolt lánya, Jazmin Grace Grimaldi. Forrás: AFP/Andrew H. Walker

Az Amerikában felnőtt Jazmin 11 éves koráig nem is találkozott apjával, de mindig arra vágyott, hogy végre megismerkedhessen vele. Mióta végre találkoztak, nagyszerű a kapcsolatuk, de a herceg feleségével és gyerekeivel is jól kijön a lány. A fiatal nő sokszor meglátogatja édesapját Monacóban, és szeretne igazi jó testvére lenni a herceg nemrég született ikergyerekeinek.

Sokak szerint nagyon hasonlít nagyanyjára, Grace Kellyre, ráadásul remek színészi tehetséggel rendelkezik.

Szexi sztárapukák és gyönyörű lányaik http://www.life.hu/csalad/20150721-hires-apak-es-gyonyoru-lanyaik.htmlAz alma nem esik messze a fájától - így van ez a sztárcsemeték esetében is. Az alábbiakban összegyűjtöttünk öt olyan gyönyörű (vagy legalábbis karakteres) leányzót, akik le sem tagadhatnák híres és jóképű édesapjukat - íme, a Life.hu apa-lánya válogatása.CsaládOrigoBerki Natasa Zselyke megtréfálta apukájáthttp://www.life.hu/csalad/20150723-berki-natasa-zselyke-berki-krisztian-lanya-megtrefalta-apukajat-a-papucsaval.htmlBerki Krisztián kislánya benne van a mókában: kölcsönvette apukája hatalmas méretű papucsát.Család--Pirner Alma hasa már dinnye méretűhttp://www.life.hu/csalad/20150722-pirner-alma-hasa-mar-dinnye-meretu.htmlPirner Alma hasa napról napra egyre gömbölyűbb. A leendő anyuka újra megmutatta cuki pociját.Család--Az elsőszülöttek márpedig okosabbak!http://www.life.hu/csalad/20150722-az-elsoszulottek-tenyleg-okosabbak-deritette-ki-egy-kutatas.htmlAz elsőszülöttek IQ-ja valóban magasabb, de csak egyetlen ponttal, aminek „nincs gyakorlati jelentősége” – derül ki egy friss kutatásból, amely szerint a fiatalabb testvérek hajlamosabbak a szorongásra.CsaládThinkstockCindy Crawford családja körében tündökölhttp://www.life.hu/csalad/20150722-cindy-carwford-modell-csaladja-koreben-tundokol.htmlA modell a napokban férjével és gyerekeivel nyaral, a családi idillről pedig fotót is készítettek.Család--Ejha! Közös gyereket tervez Bradley Cooper és Irina Shayk!http://www.life.hu/csalad/20150722-bradley-cooper-szinesz-es-irina-shayk-modell-kozos-gyereket-terveznek.htmlBombaként robbant a hír a színész, Bradley Cooper és a modell, Irina Shayk kapcsolatáról májusban. Azóta állítólag igazán komolyra fordult a dolog, és már a gyerektéma is szóba került.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.