Ahh! Újabb bugyiszaggató fotó készült a Harry Potter sztárjáról!

Forrás: Instagram/ Joseph Sinclair -
izomzat dögös J.K. Rowling szőrzet Harry Potter Matthew Lewis Hugo Boss
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki hitte volna korábban, hogy a csúnyácska Neville Longbottom lesz a Harry Potter-filmek legszexisebb sztárja? Mégis így lett, ráadásul a színész minden nappal egyre sármosabb.

A legutóbbi alsónadrágos fotósorozatot nem csak mi imádtuk, hanem az egész nőtársadalom. Kivéve persze J.K. Rowlingot, aki kifejezte nemtetszését a képek miatt. Most újra háboroghat az írónő, mert egykori varázslótanonca, Matthew Lewis újabb dögös fotón mutatta meg tökéletes szőrzetét és izomzatát.

Forrás: Instagram/ Joseph Sinclair

Legnagyobb sajnálatunkra azonban kicsit jobban fel van öltözve a színész, mint ahogy azt szeretnénk. Az a Hugo Boss naci elég lett volna, Matthew.

Sztárok, akik az elmúlt pár évben Neville Longbottoming-oltak

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a Harry Potter-filmek egykori Neville Longbottomja bizony igencsak szemrevaló pasivá érett az évek folyamán. Dögös, alsónacis képeket villantott, kockahassal, borostával, szőrrel, úgy, ahogy azt kell. Nem csoda hát, hogy felrobbant tőle az internet, és azóta is lángol. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Elég jó nő Leonardo DiCaprio új csajahttp://www.life.hu/trend/20150723-leonardo-dicaprio-szinesz-uj-baratnoje-kelly-rohrbach-nagyon-csinos.htmlMeg kell hagyni, nincs rossz ízlése Leonardo DiCapriónak. Új választottja ugyanis nemcsak csodaszép, de remek stílusa is van - nézzétek csak!TrendOrigoNee! Miley Cyrus megvált híres hónaljszőrétől!http://www.life.hu/trend/20150723-miley-cyrus-megvalt-hires-honaljszoretol.htmlA botrányhősnő váratlan dolgot tett: megvált sokat dédelgetett és több színre is festett büszkeségétől, vagyis a hónaljszőrétől.Trend--Borzalmasan fest Jennifer Lopez: smink nélkül és zsíros hajjal vonult New York utcáinhttp://www.life.hu/trend/20150723-borzalmasan-fest-jennifer-lopez-smink-nelkul-es-zsiros-hajjal-vonult-new-york-utcain.htmlA mindig tökéletes, szuperszexi JLo ezúttal igencsak elhanyagoltan sétálgatott a Nagy Alma utcáin.Trend--Bugyik és melltartók között pózol Dobó Kata - szuperszexi fotóhttp://www.life.hu/trend/20150723-bugyik-es-melltartok-kozott-pozol-dobo-kata-szuperszexi-foto-egy-reklamkampany-reszekent.htmlDobó Kata nekivetkőzött a nagy hőségben. És milyen jól tette! Szuperszexi képek születtek. Trend--Nonfiguratív szőrből sosem elég - Győzike arcára valami nagyon furcsa kerülthttp://www.life.hu/trend/20150722-gyozike-furcsa-szalallat-vagatott.htmlGyőzike új szakállára biztos van valami magyarázat, mi még gondolkodunk rajta. Trend--Elölről bomba, hátulról ronda? - Nézd meg a modell testét!http://www.life.hu/trend/20150722-elol-csodalatos-teste-van-a-lanynak-de-a-feneke-lapos.htmlEgy fürdőruhamodell képein több okból is megakadt a szemünk.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.