J.K. Rowling teljesen kiakadt Matthew Lewis alsónadrágos képein

J. K. Rowling Harry Potter alsónadrág felnőtt Daniel Radcliffe Matthew Lewis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Harry Potter egykori Nevill Longbottomja, vagyis Matthew Lewis szuper dögös képein kiakadt az írónő – Twitteren kérte meg a színészt, hogy öltözzön fel.

Ahogy a Life.hu is megírta, Metthew Lewis nagyon dögös alsónadrágos képeken pózol az Attitude magazinban. Úgy látszik, nem mindenki volt annyira elragadtatva a képektől, mint mi. A Harry Potter írónője ugyanis Twitter oldalán közölte a színésszel: nagyon nincs elragadtatva.

Forrás: Allure magazin

„Nem olyan rossz, mint Dant látni az Equuisben, de közelít hozzá. Legközelebb figyelmeztessetek engem, az Isten szerelmére” – írta először Rowling. Az írónó egyébként Daniel Radcliffe Equuis című színpadi darabban nyújtott teljesen pucér alakítására gondol.

„Mindig támogatni foglak, bármit csinálsz. De most menj és vegyél magadra valamit” – tette még hozzá Rowling, aki talán még nem vette észre, hogy felnőttek az egykori Harry Potter-gyerekek.

Szerintünk ne öltözz fel, Matthew!

J.K. Rowling bocsánatot kért egy Harry Potter szereplő halála miatt

A jelek szerint egészen idáig fúrta a lelkiismeret a népszerű brit írónőt azért, amiért a varázslótanonc történetében végzett az egyik oly kedvelt szereplőjével. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Szoptató anyák szállták meg a Nyugatithttp://www.life.hu/news/20150522-budapesten-a-nyugati-mcdonald-s-gyorsetteremben-szoptattak-egyszerre-anyak.htmlMintegy száz nő szoptatott egyszerre a Nyugati téri McDonald's-ban – így tiltakoztak az ellen, hogy két nappal ezelőtt egy biztonsági őr kizavart a gyorsétteremből egy anyát, aki meg akarta szoptatni gyermekét. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoDoppinghasználattal vádolják Hosszú Katinkáthttp://www.life.hu/news/20150522-hosszu-katinkat-doppinghasznalattal-vadoljak.htmlEgy kanadai szakember felvetése szerint Hosszú Katinka nem megengedett szereket használ. A Magyar Úszószövetség vezetője szerint alaptalanok a vádak. NewsOrigoA nap videója: Beatboxra rázza az öreg nénihttp://www.life.hu/news/20150522-beatboxra-tancol-brusszelben-az-idos-neni.htmlEgy beatboxra táncoló idős néni az internet legújabb sztárja. A róla készült videó biztosan mosolyt csal az arcodra!News--Csákányi Eszter keményen kritizálta Kulka Jánosthttp://www.life.hu/news/20150522-csakanyi-eszter-kemenyen-kritizalja-kulka-janost.htmlCsákányi Eszter és Kulka János régóta jó barátok, ezért mindig megmondják egymásnak őszinte véleményüket. NewsOrigoMeglepő fordulat az Eurovízión! Boggie esélyei tovább nőhetnek?http://www.life.hu/news/20150522-boggie-eselyei-tovabb-nohetnek-az-eurovizios-dalfesztivalon-ket-versenytarsa-lebetegedett.htmlBoggie két versenytársa is lebetegedett, ami miatt kérdésessé vált a szereplésük a szombati döntőn.News--Bepillanthattunk Aleska dekoltázsábahttp://www.life.hu/news/20150522-aleska-instagram-fotojan-dekoltazst-mutat.htmlAleska legtornász trükkjeitől mindig eláll a szavunk, ezúttal azonban dekoltázsa is felhívta magára a figyelmet. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.