Vajna Timi külseje teljesen megváltozott: levágatta hosszú fürtjeit

Forrás: Facebook/Vajna Timi -
Vajna Timi Zsidró Tamás frizura luxus Andy Vajna hosszú haj rövid haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rövid, vállig érő hajra váltott Andy Vajna felesége, akit egy sztárfodrász vett kezelésbe.

Vajna Timi a közösségi oldalán büszkélkedett el új frizurájával: a haját Zsidró Tamás sztárfodrász vette kezelésbe. Timi biztos luxusnyaralása miatt vált meg hosszú hajkoronájától. A rövid, könnyed frizkóval ugyanis a forróság is elviselhetőbb. Íme, az eredmény:

Forrás: Facebook/Vajna Timi
Ejha! Tolvai Reni erős sminkben edzhttp://www.life.hu/trend/20150722-tolvai-reni-megasztar-gyozetes-enekesno-eros-sminkben-edzet.htmlA Megasztár győztese nagyon kirittyentette magát az edzéshez: a hatalmas kánikulában kifestett szemekkel és rúzsba olvadva mozgott.Trend--Vajna Timi dekoltázsától feljebb csúszik a hőmérő higanyszála ishttp://www.life.hu/trend/20150722-vajna-timi-andy-vajna-felesege-ibiza-tengerpartjarol-villantott-dekoltazst.htmlAndy Vajna felesége teljes gőzzel belevetette magát a nyárba: egészen Ibizáig utazott, hogy villantson egyet.Trend--Lilu dekoltázsától megáll a kanál a levesedbenhttp://www.life.hu/trend/20150721-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-dekoltazst-villantott-medenceben-furdes-kozben.htmlA műsorvezető a medence habjai közé csobbant, ahonnan szexi szelfivel lepte meg rajongóit.Trend--Miley Cyrus ismét sokkolt - Majdnem anyaszült meztelenül pózolthttp://www.life.hu/trend/20150720-miley-cyrus-majdnem-anyaszult-meztelen-pozolt-a-botranyhosno-legutobbi-extrem-fotoja-sokkolo.htmlA botrányhősnőről olyan képet találtunk, ami újfent kiverte a biztosítékot.Trend--Megtaláltuk a legmesésebb fürdőruhát – Sellőnek öltözve lubickolhatszhttp://www.life.hu/trend/20150708-megtalaltuk-a-legmesesebb-furdoruhat-hamarosan-sellonek-oltozve-lubickolhatsz.htmlA csinos Grace Page fogta magát, és sellőjelmezbe bújt, hogy így lubickoljon pazar otthonának medencéjében.Trend--Dukai Regina köldökig kivágott ruhában villantott szexi dekoltázsthttp://www.life.hu/trend/20150714-dukai-regina-modell-koldokig-kivagott-dekoltazst-villantott-es-orulten-szexi.htmlA szépséges modell köldökig kivágott ruhájától a lélegzetünk is eláll! Dukai Regina ezúttal egy igazán szexi, nyári szerelésben pózol közösségi oldalán.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.