Cara Delevinge öltözködés Charlize Theron mustra stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyáron garbó, bőrszerkó, netán virágminta? A sztárokat nem érdekli a kinti hőmérséklet, csak aszerint választanak outfitet, hogy épp mihez van kedvük. Mutatjuk is, kik voltak a héten a legstílusosabbak!

Virágot ide, de gyorsan!

A nyár elengedhetetlen kellékei a virágmotívumos ruhák. Poppy Delevingne kreációja egy igazi üde darab, azt visziont nem értjük, Joan Smalls mi okból választott nyár közepén egy fekete, garbósfelsőrészt...

Jöhet a bőr!

A bőrből készült holmikat nem kifejezetten társítjuk a forró napokhoz, Katie Holmes-t és Michelle Monaghan-t azonban ez kicsit sem zavarja. Mindkét szett extra volt és egyedi, Katie Holmes-nakpedig különösen örülünk, hiszen végre valami szokatlant és stílusosat látunk a néha kissé unalmas sztártól.

Valami színes, valami más

Vannak színésznők, akik tízből kilenc alkalommal biztosan a feketére voksolnak a vörös szőnyegen. Éppen ezért örülünk, amikor végre kilépnek a komfortzónájukból: a héten így tett Amy Poehler és Charlize Theron is! A dél-afrikai színésznő nagyon bájos volt ebben a szettben is, a frizuráért még jár egy pluszpont!

Valami nem stimmel

Van az úgy, hogy a ruhával semmi baj sincs, de az összkép valahogy mégsem klappol. Alicia Vikander jobban tette volna, ha a búzavirágszínű darabhoz nem fekete, hanem inkább nude kiegészítőket választ, Ashley Benson szettje pedig leginkább egy Barbie-baba ruhájára hajaz.

Csak így tovább, Cara!

Cara Delevingne a héten odatette magát: a modell most promózza új, Paper Towns című filmjét, az outfitjei pedig tényleg fantasztikusak. Nagy kedvencünk ez a 80-as éveket idéző Saint Laurent szett, ami szupernőiessé teszi Carát, ráadásul a sminket és a hajat is nagyon eltalálta. Csak kapkodjuk a fejünket!

Forrás: AFP

Hogy tetszik Cara szettje?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.