Nyáron garbó, bőrszerkó, netán virágminta? A sztárokat nem érdekli a kinti hőmérséklet, csak aszerint választanak outfitet, hogy épp mihez van kedvük. Mutatjuk is, kik voltak a héten a legstílusosabbak!

Virágot ide, de gyorsan!

A nyár elengedhetetlen kellékei a virágmotívumos ruhák. Poppy Delevingne kreációja egy igazi üde darab, azt visziont nem értjük, Joan Smalls mi okból választott nyár közepén egy fekete, garbósfelsőrészt...

Jöhet a bőr!

A bőrből készült holmikat nem kifejezetten társítjuk a forró napokhoz, Katie Holmes-t és Michelle Monaghan-t azonban ez kicsit sem zavarja. Mindkét szett extra volt és egyedi, Katie Holmes-nakpedig különösen örülünk, hiszen végre valami szokatlant és stílusosat látunk a néha kissé unalmas sztártól.

Valami színes, valami más

Vannak színésznők, akik tízből kilenc alkalommal biztosan a feketére voksolnak a vörös szőnyegen. Éppen ezért örülünk, amikor végre kilépnek a komfortzónájukból: a héten így tett Amy Poehler és Charlize Theron is! A dél-afrikai színésznő nagyon bájos volt ebben a szettben is, a frizuráért még jár egy pluszpont!

Valami nem stimmel

Van az úgy, hogy a ruhával semmi baj sincs, de az összkép valahogy mégsem klappol. Alicia Vikander jobban tette volna, ha a búzavirágszínű darabhoz nem fekete, hanem inkább nude kiegészítőket választ, Ashley Benson szettje pedig leginkább egy Barbie-baba ruhájára hajaz.  

Csak így tovább, Cara!

Cara Delevingne a héten odatette magát: a modell most promózza új, Paper Towns című filmjét, az outfitjei pedig tényleg fantasztikusak. Nagy kedvencünk ez a 80-as éveket idéző Saint Laurent szett, ami szupernőiessé teszi Carát, ráadásul a sminket és a hajat is nagyon eltalálta. Csak kapkodjuk a fejünket!

Forrás: AFP